Eerste beelden van de Nike Dunk Low ‘White/Green’ duiken op

Nike heeft in 2021 grootse plannen met het Dunk model. Er gaan geruchten rond over vele samenwerkingen en colorways die zullen droppen. Ook zijn er nieuwe beelden opgedoken van een herkenbare colorway. De Nike Dunk Low is namelijk verschenen in een ‘White/Green’ kleurschema.

Elke week duiken er weer nieuwe geruchten op van nieuwe colorways die we kunnen verwachten in de komende maanden. Op 14 januari zien we de eerste Nike Dunk voorbij komen in een heerlijke ‘Varsity Red’ colorway. Ook bereid het geliefde silhouet zich voor op een comeback naar het customization platform van Nike, genaamd Nike By You. De ‘White/Green’ colorway die nu is opgedoken doet ons denken aan een colorway op het Dunk High model die we eerder dit jaar hebben zien releasen. Natuurlijk hebben we het nu over de ‘Spartan Green’ colorway. Virgil Abloh maakte vorig jaar, eind december 2019, toen hij de populaire Off-White x Nike Dunk Low collectie dropte ook al gebruik van een ‘White/Green’ colorway die zeer geliefd was onder de sneaker liefhebbers.

Nike Dunk Low ‘White/Green’

Zoals onderhand wel duidelijk is verschijnt het lage model in een kleurcombinatie van wit en groen. Deze kleuren zijn op stijlvolle wijze gecombineerd op een bovenwerk dat volledig is samengesteld uit leer. De basis bestaat uit een witte kleur, terwijl de overlappende lagen groen gekleurd zijn. Rondom de geperforeerde toebox zien we hoe de groene kleur zich naar achter wringt over de Swooshes en veters tot aan de heeltab. Op de heeltab staat in gewoven letters kenmerkende Nike branding. Evenals op de tong. Het tweekleurige bovenwerk is bevestigd op een midsole die is verwerkt in een witte kleur met om het af te maken een rubberen, groene outsole.

Je kunt de Nike Dunk Low ‘White/Green’ in de loop van de eerste maanden van 2021 verwachten via Nike.com. Helaas moeten we een officiële releasedatum nog even afwachten. Houd daarom tot die tijdje Sneakerjagers in het oog, zodat jij up-to-date bent van alle laatste nieuwtjes rondom sneakers. Benieuwd naar hoe de colorway er nou daadwerkelijk uitziet? Scroll dan naar beneden!


Nike Dunk Low Retro GS 'Team Green'

CW1590-102 · Prijs vanaf €252,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low White Green
Nike Dunk Low White Green
Nike Dunk Low White Green

Images by: Nike


Previous ArticleNext Article