Staff Sneaker Picks of 2020: Part 2

Gisteren hebben we een aantal van de favoriete sneakerreleases van onze crew members in 2020 behandeld. Vandaag gaan we verder met onze Staff Picks van 2020. Bekijk hieronder meer van onze favoriete releases van dit jaar!

Maak kennis met de Sneakerjagers Crew: Deel 2

Naam: Nikki
Job: Het sneakerjagers_wmns Instagram account
Beste deel van het werken bij SJ: Het creeëren van het beste Instagram kanaal voor vrouwen.
Wanneer is je passie voor sneakers begonnen: Ik ben begonnen met dansen vanaf mijn derde jaar en in de danswereld zijn mode en sneakers altijd al een groot ding geweest. Dus vanaf jonge leeftijd al beinvloed met het sneaker virus
Hoeveel sneakers heb je dit jaar gekocht: Ehhhhhhh, niet veel eigenlijk! Ik denk ongeveer 10 paar sneakers.
Favoriete release van 2020: Dunk High Spartan Green, Ik hou van de Dunk High

Naam: Ryan
Job: Ik ben foto-videograaf en redacteur bij Sneakerjagers
Beste deel van het werken bij SJ: Het leukste aan het werken bij Sneakerjagers zijn de collega’s en de diversiteit in de dagelijkse werkzaamheden. Het is ook erg leuk om dagelijks met sneakersbezig te zijn.
Wanneer is je passie voor sneakers begonnen: Ik denk dat mijn passie voor schoenen begon toen ik 16 jaar oud was en mijn klasgenoten hoorde praten over sneakerreleases. Kort daarna begon ik ook sneakers te kopen en leerde ik steeds meer over sneakers.
Hoeveel sneakers heb je dit jaar gekocht: Ik denk dat ik dit jaar de meeste sneakers heb gekocht die ik ooit heb gekocht in een jaar, dank je wel covid! In het totaal ongeveer 15 paren.
Favoriete release van 2020: Mijn favoriete release van dit jaar moet de Nike Sb Dunk High Atlas Lost At Sea

Naam: Okkie
Job: Ik ben een filmstagiaire bij Sneakerjagers. Ik maak inhoud voor Instagram, Facebook en Youtube.
Beste deel van het werken bij SJ: Je krijgt veel ruimte om nieuwe dingen te leren.
Wanneer is je passie voor sneakers begonnen: Ik heb altijd al van hip-hop gehouden en toen de kans zich voordeed om stage te lopen bij Sneakerjagers, greep ik die meteen aan omdat de link tussen sneakers en hip-hop dicht bij elkaar ligt. Vanaf mijn eerste stagedag werd ik overspoeld met sneakers en begon mijn liefde voor sneakers zich steeds meer te ontwikkelen.
Hoeveel sneakers heb je dit jaar gekocht: Eh, ik denk dat er drie paar.
Favoriete release van 2020: De Nike Air Max 90 OG ‘Rose’. Ik mocht een mini-doc/verslag maken over deze schoen. Zo leerde ik nieuwe mensen kennen en mocht ik een heel tof project maken. Daarna heb ik de schoen zelf gekocht omdat het een mooie herinnering aan dat project is.

Naam: Nathan
Job: Ik schrijf elke dag artikelen en werk eenmaal per week aan de Sneakerjagers newsletter.
Beste deel van het werken bij SJ: Ik vind het leuk om hier te werken omdat het iets is waar ik gepassioneerd over ben. Ook het team is erg leuk om mee te werken
Wanneer is je passie voor sneakers begonnen: Het begon echt toen ik bij Sneakerjagers kwam te werken. Ik kocht mijn eerste grail, de Air Max 1 ‘Animal Pack’ en sindsdien ben ik verslaafd aan het kopen en praten over sneakers.
Hoeveel sneakers heb je dit jaar gekocht: Ik heb dit jaar 10 paar sneakers gekocht maar er komen er nog veel meer in december.
Favoriete release van 2020: Mijn favoriete release van 2020 is de jjjjound x New Balance 992. De sneaker kwam in een grijze en groene colorway en ik ben verliefd geworden op allebei. De materialen die ze op de sneaker hebben gebruikt zijn erg mooi en de sneakers passen bij elk outfit.

Naam: Fabian
Job: Intern in het Content Team
Beste deel van het werken bij SJ: De dynamiek, de mensen en natuurlijk de variatie in het soort werk dat ik doe.
Wanneer is je passie voor sneakers begonnen: Het kwam gewoon een beetje samen met de liefde voor kleding in het algemeen, niet helemaal zeker waar het vandaan kwam.
Hoeveel sneakers heb je dit jaar gekocht: 3 paar
Favoriete release van 2020: Air Jordan 1 High Dark Mocha

Naam: Zoë
Job: Tijdens mijn stage bij Sneakerjagers werk ik aan blogposts en onderhoud ik het Instagram-account @sneakerjagers_wmns.
Beste deel van het werken bij SJ: Het beste van werken met Sneakerjagers is werken met een groep die voortdurend wil creëren en innoveren.
Wanneer is je passie voor sneakers begonnen: Mijn passie voor sneakers begon al vroeg maar ik heb nooit beseft dat er een hele wereld achter zit. Toen ik aan mijn eerste baan begon, begon ik zelf exclusieve sneakers te kopen en begon ik de mogelijkheden te verkennen.
Hoeveel sneakers heb je dit jaar gekocht: Ik denk ongeveer 5/6 paar. Resellers houden van me, omdat ik altijd L’s pak.
Favoriete release van 2020: Ik denk dat de Air Jordan 4 x Off-White WMNS ‘Sail’. Dit was ook de eerste en enige sneaker waar ik Early Access bij had!

Phillip

Naam: Phillip
Job: Ik ben stagiair en verzorg de blogs op de website van Sneakerjagers Duitsland en Instagram @sneakerjagersgermany.
Beste deel van het werken bij SJ: Omdat ik vrij nieuw ben weet ik nog niet alle leuke dingen 🙂 maar tot nu toe is het creëren van inhoud voor Instagram en het creatieve gedeelte ervan het leukste voor mij.
Wanneer is je passie voor sneakers begonnen: Op school.
Hoeveel sneakers heb je dit jaar gekocht: Meer dan 30 sneakers, maar ik handel en verkoop ook af en toe wat.
Favoriete sneaker release van 2020: Jordan 4 Off White ‘Sail’ ongetwijfeld. Zeer cleane colorway en ik hou echt van de Jordan 4. Zelfs als ik ze niet zelf draag.

Naam: Milo
Job: Ik ben een allround mediastagiaire. Mijn project is op dit moment het maken van video’s over het customizen van sneakers .
Beste deel van het werken bij SJ: Ik denk dat het deel dat ik video’s kan maken en mijn creativiteit kan uiten. Ik hou echt van het maken van video’s en het deel dat ik in de video’s anderen leer over mijn hobby en ervaringen. Ook de manier van werken bij Sneakerjagers vind ik erg leuk. Het voelt echt als een team. Als ik een vraag heb, helpt iedereen me en ze zijn allemaal aardig voor me, maar tegelijkertijd professioneel. Ik vind het erg leuk dat Sneakerjagers zoveel sneakers krijgt dat ik ze allemaal kan zien
Wanneer is je passie voor sneakers begonnen: Toen ik een kind was en het moment dat ik mijn eerste paar sneakers kon kiezen. Het was altijd mijn favoriete onderdeel van de outfit. Ik heb nooit echt veel sneakers gekocht omdat mijn moeder mijn kleren financierde. Het moment dat ik voor het eerst kennismaakte met een aantal exclusieve sneakers en met het personaliseren van sneakers begon mijn passie voor sneakers pas echt.
Hoeveel sneakers heb je dit jaar gekocht: Ik heb dit jaar bijna geen sneakers voor mezelf gekocht omdat ik geld wil sparen en uitgeven om mijn bedrijf te verbeteren of om leuke dingen te doen met vrienden. Ik heb een paar Nike Air Force 1 SAGE gekocht voor mijn vriendin die ik zal customizen als kerstcadeau. Oh, en ik kocht nog een paar Vans die heb ik ook gecustomized. Dus misschien 2-3 paar voor mezelf. Als ik de kans had om meer sneakers te kopen zou ik dat doen. Dan zou het een paar Nike x Sacai of Nike x Off-White of Yeezys worden.
Favoriete sneaker release van 2020: Dat is een moeilijke vraag. Ik denk dat ik een paar Nike x Off-Whites zou kiezen, misschien de Rubber Dunks of de Yeezy Black/Red. Ik heb een L gepakt op beide. Of misschien een paar Cactus Jack x Nike of Dior x Air Jordan 1

Previous ArticleNext Article