Joe Freshgoods x Converse brengen samen een nieuwe collectie uit

Joe Freshgoods x Converse hebben vandaag een ongelooflijke nieuwe collectie uitgebracht! De unieke stijl van Freshgoods komt tot uiting in de modellen Chuck 70 en Pro Leather.

Joe Freshgoods is een ontwerper uit het westen van Chicago. Zijn unieke mix van historische en culturele referenties stelt hem in staat om wereldwijd connecties te creëren met liefhebbers van streetwear. Hij heeft al vele samenwerkingen gehad met grote merken zoals Nike, New Balance en adidas, en nu is het tijd voor een Converse collabo!

Converse x Joe Freshgoods Chuck 70 | 170646C

Wat een sneaker! Deze levendige Chuck 70 maakt gebruik van t-shirt-achtig jersey materiaal in een coole verwijzing naar de oorsprong van Joe Freshgoods: het creëren van grafische tees. Tie-dye, gewaagde belettering en airbrushed graphics tonen dit tijdloze silhouet in zijn eclectische stijl.

Converse Chuck Taylor All-Star 70s Hi Joe Freshgoods T-Shirt

170646C · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders
Converse Chuck 70 Joe Freshgoods

Converse x Joe Freshgoods Pro Leather | 170645C

Freshgoods heeft een ’70s draai aan het Pro Leather gegeven en draagt zo de erfenis van de soul volle stijl van het silhouet voort. Een combo van suède, fluweel en bloemdetails schreeuwen disco vibes, en de paarse glittering op buitenzool en corduroy op de hiel maken de throwback look compleet.

Converse Pro Leather Joe Freshgoods

170645C · Prijs vanaf €36,-

Naar alle aanbieders
Converse x Joe Fresh Pro Leather

Clothing Collab

Deze twee sneakers zijn niet het enige waar Converse en Joe Freshgoods aan hebben gewerkt – bekijk ook zeker de kleding collectie! Hierin is tevens de throwback 70s vibe zichtbaar.

Release

De collectie, inclusief de twee sneakers, is vanaf nu verkrijgbaar via Converse. Wil je op de hoogte blijven van de laatste sneakerreleases? Houd onze releasekalender in de gaten, of voor meer sneakernieuws, volg onze Instagram en lees onze blogs!

Previous ArticleNext Article