Skip to content
Upcoming

Christmas wishlist: De leukste Nike SB items om te geven en te krijgen

16 december 2020 10:23
Christmas wishlist: De leukste Nike SB items om te geven en te krijgen

Nog even en het is alweer kerst! Ben jij al begonnen aan je Christmas wishlist? Of heb je de eerste aankopen al gedaan? Kom je er niet helemaal uit? Wat je op je lijstje moet zetten, of heb je kado inspiratie nodig? Dan ben je bij Sneakerjagers op het juiste adres. Bekijk hier de leukste Nike SB items voor op jouw Christmas wishlist!

Nike SB heeft het allemaal. Te gekke sneakers, heerlijke hoodies, tops en accessoires. Nike SB is niet alleen voor de skaters! Ook casual kan de Nike SB collectie gedragen worden. Onze Nike SB Christmas wishlist heeft het dan ook allemaal. De items zijn te shoppen met de link onder te foto. Veel shop plezier!

Giftcard

Kom je er niet helemaal uit? Met de giftcard zit je altijd goed! Een cadeau verzinnen is niet altijd even makkelijk. Met de giftcard kan de ontvanger zelf iets leuks uitzoeken. Bepaal zelf hoeveel geld er op de giftcard moet komen en laat zelf beslissen waar en wanneer het wordt uitgeven. Klik HIER om de giftcard te scoren. Voeg er ook een leuke tekst aan toe! De cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld op Nike.com en bij winkels van Nike.

Sneakers

Leuk om te geven, maar ook erg leuk voor op je eigen Christmas wishlist! Sneakers onder de kerstboom is het perfecte cadeau voor sneaker liefhebbers. De sneakers van Nike SB zijn niet alleen leuk voor de skaters, er zitten genoeg toffe paartjes tussen voor iedereen. Bekijk HIER het hele aanbod van Nike SB. Nog een Nike SB plus punt, de schoenen zijn relatief goedkoop en zijn vaak zeer robuust gebouwd!

Nike SB Christmas wishlist

>> SHOP HIER <<

Nike SB Christmas wishlist

>> SCOOR HIER <<

Nike SB Christmas wishlist

>> SHOP HIER << Met korting!

Clothing

Natuurlijk heeft de SB lijn van Nike niet alleen sneakers. Ook toffe kleding items zijn te krijgen. Hoodies, lekkere joggingbroeken, jassen, noem maar op. De kleding is perfect voor de winter en dus perfect voor op je Nike SB Christmas list! Bekijk HIER het hele overzicht of zie onze favoriete items hier onder.

>> SCOOR HIER <<

>> SCOOR HIER << Wees snel! Dit item is erg geliefd!

>> SHOP HIER << Met korting!

Accessoires

Maak je outfit compleet met de Nike SB accessoires! Een pet of muts voor de koude maanden, of sokken die bij je nieuwe sneakers passen. Ook de Nike SB accessoires zijn perfect om te geven of om te krijgen natuurlijk! Shop snel verder.

Nike SB Christmas wishlist

>> SCOOR HIER <<

>> SCOOR HIER <<

>> SHOP HIER <<

Sneakerjagers Advent Calendar

Tel met ons af naar Kerstmis! Win elke dag te gekke prijzen in onze Advent Calendar. Open elke dag een vakje en doe mee! De Advent Calendar is te vinden in de Sneakerjagers App. Meer weten over de prijzen? Bekijk onze blogs. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra sneaker content. Hier vind je de komende weken ook leuke ideetjes voor je Christmas wishlist!