Bape, Bape en nog eens Bape in een nieuwe Sneakerjagers ‘On Air’

Seizoen twee van Sneakerjagers ‘On Air’ komt helaas tot een eind! Maar gelukkig hebben we voor vrijdag 18 december om 20:00 december, nog één gloednieuwe aflevering van onze sneaker podcast voor jullie online staan op YouTube, Spotify of Apple Podcast. Maar voor het zover is, wil ik jullie graag voorstellen aan onze eerste gast, Bape collector Mike, ookwel @baardei op Instagram.

A Bathing Ape

Het Japanse lifestyle brand A Bathing Ape weet al decenia menig streetwear fanaat en daarmee ook sneakerhead enthousiast te maken. Founder Tomoaki Nagao, beter bekend als Nigo, begon Bape in 1993 in Tokyo en is sindsdien niet meer weg te denken uit de wereld van streatwear. Of het nou de iconische college t-shirts zijn of lifestyle accessoires, Bape heeft het allemaal.

Bape

Het lifestyle brand heeft een behoorlijke lijst met collaborations op haar naam staan. Denk bijvoorbeeld aan Pepsi, Supreme, Carhartt, Disney en adidas. Met adidas bracht Bape bijvoorbeeld een NMD, Superstar en UltraBoost uit. Andere bekende collaborations van Bape zijn met Kanye West, Kid Cudi en N.E.R.D.

Baardei en Bape

Wanneer je op de Instagram van Mike kijkt zie je meteen al waarom Mike beschouwd kan worden als grootste Bape verzamelaar van Nederland. Het leuke is echter dat Mike zijn Bape verzameling begon met Kaws. In 2009 had Mike namelijk een aantal Kaws items en ontdekte toen een collaboration met Bape. Sinds dat moment werd Mike steeds meer geïnteresseerd in het merk van Nigo. Mike zag dat hij en Nigo veel gedeelde interesses hadden en raakte steeds meer gek van het merk. Vanaf dat moment is Mike begonnen met het verzamelen van Bape.

Sindsdien is de collectie van Mike alleen maar groter geworden. In de nieuwste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ vertelt hij over deze bijzondere en uitgebreide collectie.

Aflevering 13

Check aflevering 13 van Sneakerjagers ‘On Air’ op vrijdag 18 december 2020 om 20:00 op YoutubeSpotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren! Check ons YouTube kanaal ook voor alle eerdere afleveringen uit seizoen één en twee van Sneakerjagers ‘On Air’.

Previous ArticleNext Article