Skate Store 24/7 – Nijmegen’s finest

Skate store 24/7 is opgericht met heel veel passie voor skateboarden. De winkel staat in Nijmegen, maar heeft ondertussen al in het hele land en zelfs in het buitenland bekendheid verworven. Naast alles wat te maken heeft met skaten verkopen ze ook sneakers, kleding en accessoires. De eigenaar, Andor ken je misschien wel. Hij was te gast in de Sneakerjagers ‘On Air’ podcast. Lees verder voor een te gekke giveaway met 24/7 Store!

24/7 Store

Andor van den Boom opende zijn eigen skateshop 24/7 in 2002. Maar zijn liefde voor skaten begon echt al veel eerder. Op zijn 13e begon Andor met skateboarden en werd het zijn grote hobby. Deze hobby werd professioneel toen Andor ook de ondernemer in hem losliet. Hij begon met het organiseren van skateboardwedstrijden met als hoogtepunt de Eurocup Skateboarden. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de bouw van Skatepark Area 51 in Eindhoven. Het hele verhaal van Andor van den Boom is ook te horen in de twaalfde aflevering van seizoen 2 van onze podcast Sneakerjagers ‘On Air’.

Footwear, kleding & skateboards van verschillende skatemerken zijn te krijgen bij 24/7 Store. Zo verkopen ze Carhartt, HUF, Thrasher en nog vele andere merken. Ook te gekke sneakers zijn te shoppen bij 24/7. Natuurlijk is het ook nog steeds een skateshop en is er ook alles te krijgen wat met skateboarden te maken heeft. Misschien had je de link al gelegd, ook Nike SB is te krijgen bij 24/7 Store.

24/7 Store WIN

Sneakers

Naast liefhebbers van skateboarden zijn ze bij 24/7 ook sneakerheads! Toffe paartjes zijn in de skateshop altijd te krijgen. Ook zijn er regelmatig raffles voor te gekke Nike SB modellen. Vooral de Dunk is een favoriet van de winkel. Je kunt gemakkelijk meedoen met alle raffles via de Instagram pagina van 27/7 store. Zo was de Nike SB Dunk High Pro ‘Invert Celtic’ laatst ook bij de store te krijgen.

Sneakerjagers Advent Calendar Giveaway

Tel met ons af naar kerst. Open elke dag een deurtje van de Sneakerjagers Advent Calendar in onze app. Elke dag vind je hier een nieuwe prijs! We zijn ondertussen al over de helft, maar er staan nog heel wat prijzen voor je klaar. Zo is er vandaag een skateboard te winnen van, je raadt het al, 24/7 Store! Doe mee en win via de Sneakerjagers App.

Previous ArticleNext Article