Fall in love met de Nike Air Force 1 Valentine

De nieuwe colorway op de Air Force 1 is om verliefd op te worden, de ‘Valentine‘ colorway kan je verwachten in februari 2021. Ga jij deze scoren voor jouw geliefde? Of voor jezelf? Hieronder lees je alles over deze prachtige nieuwe colorway!

Het is zonder enige twijfel een van de meest populaire sneakers van Nike, we hebben het natuurlijk over de Air Force 1. In de jaren 80 zagen we deze sneaker op de markt verschijnen. In eerste instantie om op te basketballen, maar als snel werd de sneaker ook buiten het veld gedragen. Door de jaren heen hebben we van heel wat colorways mogen genieten, en daarnaast zijn er verschillende varianten verkrijgbaar. Zo kennen we niet alleen de klassieker, maar ook de Shadow, de Pixel en de Sage.

Nike Air Force 1 Valentine

De Nike Air Force 1 doet het altijd goed, in welke colorway we ‘m dan ook zien. Het witte lederen bovenwerk wordt gecombineerd met een ‘Sail’ kleur. Dit zien we op de swoosh en de zool van de sneaker. De naam van de sneakers is te danken aan het rode hartje op de hak, overigens is er in het rode hartje nog een mini swoosh te zien. De sneaker wordt compleet gemaakt door rode details, zo is de insole rood, en de branding op zowel de tong als de heeltab!

Een officiële releasedatum is helaas nog niet vastgesteld, maar we verwachten de Nike Air Force 1 Valentine in februari 2021. Er zal zoals gewoonlijk een prijskaartje aanhangen van €110. Wil jij nou nooit meer een release missen? Volg ons dan op Instagram en houdt de releasekalender in de gaten!


Nike Air Force 1 Low 'Valentine's Day'

DD7117-100 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Valentine
Air Force 1 Valentine
Air Force 1 Valentine
Images by: Nike
Previous ArticleNext Article