Vermoedelijk opnieuw een prachtige colorway op de Air Jordan 6 WMNS

Vermoedelijk zal de Air Jordan 6 WMNS er opnieuw een prachtige colorway bij krijgen. Voor nu is er alleen nog een mockup te zien en zijn er helaas nog geen officiële afbeeldingen. Maar alles wat we weten over deze sneaker kan je hieronder vinden!

We kennen de Air Jordan 6 ondertussen al heel wat jaar. In 1991 kwam de sneaker voor het eerst uit in de welbekende Black/Infrared colorway en nog 4 verschillende colorways. Niemand minder dan Tinker Hatfield heeft dit geliefde model ontworpen. Vandaag de dag kennen we vele colorways van de AJ6 waar deze nieuwe colorway hopelijk snel aan toegevoegd kan worden!

Air Jordan 6 WMNS ‘Barely Rose’

Het bovenwerk van de Air Jordan 6 bestaat dit keer uit verschillende kleuren. Zo zien we lichtroze terug op de basis van de sneaker. Op de hak en de overlays wordt er gebruik gemaakt van wit leer. Op de tong en de midsole wordt een roze kleur gebruikt. De rest van de sneaker wordt afgewerkt met gouden en witte details. Kortom een prachtige sneaker, wij kunnen niet meer wachten tot deze gedropt zal worden!

Hieronder kan je de mockup van de sneaker bekijken! De geruchten gaan dat we dit paartje in juli 2021 kunnen verwachten. Blijf op de hoogte van deze en alle andere te gekke releases door middel van de releasekalender in de gaten te houden en ons te volgen op Instagram!


Previous ArticleNext Article