Een nieuwe colorway op de Yeezy Boost 380 komt eraan

De Yeezy Boost 380 krijgt er dit weekend een nieuwe colorway bij, genaamd Azure. Vergeleken met alle andere 380 colorways hebben wij deze colorway nog nooit eerder gezien op een Yeezy model.

De eerste colorway op de Yeezy Boost 380 was de Alien colorway. Deze colorway was een kleuren combinatie van wit en grijs. Het 380 model wordt gezien als de opvolger van de 350 V2, omdat de twee veel overeenkomsten hebben. Er zijn tot nu toe in totaal 7 colorways uitgekomen voor de Yeezy Boost 380. De ‘Azure’ colorways wordt dus de achtste colorway en kunnen wij er nog veel meer verwachten van dit bijzondere model.

Yeezy Boost 380 ‘Azure’

Het bovenwerk van de sneaker heeft een bruin en rode colorway gekregen en is zoals altijd gemaakt van het comfortabele Primeknit materiaal. Door het midden van de sneaker loopt een opvallende blauwe streep en is een echte eye catcher. De veters hebben een licht bruine kleur gekregen. Onder het bovenwerk zit een bruine BOOST midsole om zo elke dag comfort te bieden.

De Yeezy Boost 380 ‘Azure’ komt uit op zaterdag 12 december bij onder andere adidas voor €230. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.

adidas Yeezy Boost 380 'Azure'

FZ4986 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders
 Yeezy Boost 380 'Azure'
 Yeezy Boost 380 'Azure'
 Yeezy Boost 380 'Azure'

Previous ArticleNext Article