Goede kwaliteit en betaalbare streetwear van PREACH

Preach Tearless streatwear

Hoodies, oversized shirts, jassen en joggingbroeken, je shopt het allemaal bij PREACH. Het streetwear merk verkoopt te gekke kleding. Het merk is begonnen in Duitsland, maar is ondertussen wereldwijd bekend.

PREACH is een streetwear merk uit Duitsland. Het merk heeft ook veel weg van high fashion en heeft heel wat unieke kleding items online staan. PREACH staat vooral bekend om de goede kwaliteit, track pants, puffer jassen en hoodies voor een betaalbare prijs. Ook beloven ze snelle levering. Het doel is zelfs het binnen 12 uur bezorgt te hebben!

Collecties

PREACH Tearless streetwear heeft al meerdere collecties gedropt. Het streetwear merk koopt niet zomaar wat in en is erg betrokken bij het design. Ondertussen staat de 6e drop al online. Hierin zijn verschillende items te shoppen. Zo zien we veel oversized t-shirts, met en zonder graphics. Hoodies, longsleaves en graphic tees. Ook de puffer jassen waren in de 6e drop een populair item. Vooral zwart, wit en earth colors zijn gebruikt op de kleding. De shirts zijn gemaakt van 100% katoen, hetzelfde geld voor de hoodies en longsleaves.

Het streetwear merk levert naast toffe kleding, ook goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Waar je bij andere winkels al snel 200 euro betaald voor een winterjas, ben je dat hier zeker niet kwijt. Ook die hoodies en shirt zijn betaalbaar gemaakt. Bekijk hier wat items uit de 6e drop van PREACH Tearless. Lees verder om te zien hoe je een item kan winnen!

Sneakerjagers Advent Calendar

Sneakerjagers speelt voor Kerstman! Elke dag toffe, nieuwe prijzen in onze Sneakerjagers Advent Calendar. Tel met ons af naar kerst, met te gekke verrassingen. Open elke dag een nieuw deurtje en bekijk welke prijs er vandaag te winnen valt. Met vandaag in onze Advent Calendar een shoptegoed van PREACH! De Advent Calendar is te vinden in de Sneakerjagers App. Zorg er wel voor dat je de laatste update hebt. Doe mee en win! Meer informatie over de win actie’s.

Previous ArticleNext Article