Twee mooie colorways verschijnen binnenkort op de ASICS GEL-Lyte III

De ASICS GEL-Lyte III is het populairste model van ASICS en krijgt elk jaar enorm veel mooie colorways. Dit keer zien we dat de sneaker komt in een ‘Misty Pine’ en ‘Wood Crepe’ colorway.

De ASICS GEL-Lyte III kwam voor het eerst uit in 1990 en was ontworpen door Higeyuki Mitsui. De GEL-Lyte III wordt al lang niet meer als sportschoen gebruikt en werd jaren geleden al volledig als casual sneaker geadopteerd. Wat de sneaker zo populair maakt, is de gespleten tong. Dit was nog nooit eerder gedaan op een sneaker. Nu 30 jaar later is de sneaker nog steeds een icoon.

ASICS GEL-Lyte III

De ‘Misty Pine’ colorway heeft een kleurenschema van blauw en mint groen, terwijl de ‘Wood Crepe’ colorway een combinatie is van crème en roze. Het bovenwerk van beide sneakers is gemaakt van suède. Wat de sneaker anders maakt dan andere is dat de toebox en midfoot geperforeerd zijn. Dit geeft de sneaker een leuke unieke look. De mintgroene en roze kleur zijn gebruikt voor de ASICS Tiger stripes op de midfoot.

Beide colorways voor de ASCIS GEL-Lyte III hebben nog geen release datum, maar worden ergens in de aankomende weken verwacht bij. Bekijk hieronder de afbeeldingen en check dagelijks de Sneakerjagers nieuwspagina om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


 ASICS GEL-Lyte III
 ASICS GEL-Lyte III
 ASICS GEL-Lyte III

 ASICS GEL-Lyte III
 ASICS GEL-Lyte III
 ASICS GEL-Lyte III
Images by ASICS

Previous ArticleNext Article