Nike Leopard Pack met twee fantastische sneakers

Het is weer tijd voor een nieuw pack met twee fantastische sneakers. In het Leopard pack zal de Nike Blazer zitten maar ook de Nike Waffle Racer. Je zal nog heel even geduld moeten hebben, maar dit pack zal in 2020 nog gedropt worden! Hieronder vind je alle informatie!

Nike Waffle Racer 2X ‘Leopard’

De Nike Waffle Racer zien we wat minder vaak voorbij komen, maar ondanks dat is en blijft het een te gekke sneaker. Dit keer is het zwarte bovenwerk afgewerkt met verschillende details. Bij de neus, lace panels en de hak zien we de ‘leopard’ print terugkomen. Kortom, een te gekke sneakers met een speelse draai.

Nike Waffle Racer 2X 'Leopard'

DC9208-001 · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Mid ’77 ‘Leopard’

De Nike Blazer Mid is van zichzelf al een simpele maar te gekke sneaker. Je kan deze met ongekend veel outfits combineren. En zo ook met deze nieuwe colorway. De strakke zwarte upper wordt afgemaakt met een ‘Leopard’ print op de swoosh maar ook op de branding op zowel de tong als de heeltab. De witte mid- en outsole maken de sneaker compleet.

Nike Blazer Mid '77 'Leopard'

DC9207-001 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Images by: 43einhalb

Release

Op 19 december is het zover, dan kan je zowel de Nike Waffle Racer 2X ‘Leopard’ als de Nike Blazer Mid ’77 ‘Leopard‘ bemachtigen. Vanaf 09:00 kan je terecht bij Nike om jouw favoriet, of natuurlijk allebei te kunnen scoren. Er zal aan beide sneakers een prijskaartje hangen van €110,-. Blijf altijd op de hoogte van de mooiste sneakers en de nieuwste releases door ons te volgen op Instagram en de releasekalender in de gaten te houden!

Previous ArticleNext Article