Nike Dunk High SP ‘Varsity Maize’ dropt 9 december

Nike Dunk High SP Varsity Maize

Dit jaar hebben we heel wat te gekke Dunk High releases voorbij zien komen. Al meerdere oude colorways zijn dit jaar een nieuw leven ingeblazen. Zo hadden we vorige week de ‘Varsity Purple.’ Nu is het de beurt aan de ‘Varsity Maize’ voor een nieuwe release. De Nike Dunk High SP ‘Varsity Maize’ dropt 9 december!

De Dunk lijkt dit jaar populairder dan ooit. Maar voordat de Nike Dunk een waar straat icoon werd had de sneaker al een reputatie in het collegebasketbal. Deze ‘Varsity Maize’ colorway verscheen voor het eerst in 1985, in een pack gemaakt voor verschillende college’s. De colorways worden teruggebracht voor het 35 jarige bestaan van het model.

Nike Dunk High SP 'Varsity Maize'

De ‘Varsity Maize’ colorway is al een keer eerder terug gekomen, in 2005. Hier werd toen suède gebruikt voor de gele overlays. De nieuwe 2020 release beschikt over lederen overlays.

Nike Dunk High SP ‘Varsity Maize’

De Nike Dunk High heeft een zwart lederen basis. De overlays hebben een gele kleur en zijn ook gemaakt van leer. Ook de Swoosh is gemaakt van het gele leer. Het zwart-gele kleurenschema is de perfecte uitvoering van de legendarische ‘Be True To Your School’ campagne. Verder heeft de Dunk High een witte midsole, hieronder zit een gele outsole. De branding op de tong heeft ook de zwart-gele kleuren.

Release

Woensdag 9 december released de Nike Dunk High SP ‘Varsity Maize.’ De sneaker is om 09:00 verkrijgbaar voor €110 via de Nike SNKRS app en diverse geselecteerde Nike-retailers. Houd de releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra nieuwtjes, release reminders, inspiratie en nog meer sneaker content!

Nike Dunk High SP 'Varsity Maize'

CZ8149-002 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders
Previous ArticleNext Article