De Zebra colorway keert terug op de adidas Yeezy Boost 350 V2! Schrijf je nu in

Afgelopen weekend, zaterdag 5 december, keerde één van de beste colorways ooit terug op de Yeezy Boost 350 V2. We hebben het namelijk over de ‘Bred’ colorway. Naast deze re-release kunnen we ons opnieuw gaan opmaken voor nog een klassieker. Kanye en adidas brengen op donderdag 10 december aanstaande namelijk de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Zebra’ opnieuw uit.

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Zebra’ was op het begin één van de meest gewilde Yeezy colorways, aangezien deze toen nog erg limiet was in opgaven, maar na een paar re-releases was die niet meer het geval. Op 10 december is dit namelijk al de vijfde keer dat de sneaker wordt gerestocked.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Zebra’ | CP9654

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van het gebruikelijke Primeknit materiaal. Dit materiaal heeft een zwart met witte kleur gekregen, waardoor de sneaker de klassieke zebra print krijgt. Bij de huidige 350 releases zien we dat er door het midden van de sneaker een doorzichtige streep loopt. Bij de 350 V2 ‘Zebra’ is dit niet het geval en is de originele “SPLY-350” tekst weer terug geplaatst in het rood. De sneaker wordt afgerond door een full lengt BOOST midsole in een witte kleur.

How to Cop?

De sneaker komt uit op donderdag 10 december bij adidas. Jij kan je nu al inschrijven om een kans te hebben om dit mooie paartje te kopen. De sneaker zal een retailprijs krijgen van €220,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.

adidas Yeezy Boost 350 V2 Zebra

CP9654 · Prijs vanaf €304,-

Naar alle aanbieders
Yeezy Boost 350 V2 'Zebra'
Yeezy Boost 350 V2 'Zebra'
Yeezy Boost 350 V2 'Zebra'
Images by adidas

Previous ArticleNext Article