Prada x adidas A+P Luna Rossa 21

adidas x prada Luna Rossa 21

Opnieuw werken Prada en adidas samen aan een nieuwe sneaker release. Dit keer brengt de samenwerking een heel bijzondere sneakers. Een sneaker gemaakt om te presteren. Geïnspireerd op de wereld van wedstrijdzeilen. De Prada x adidas A+P Luna Rossa 21 heeft een low-profile, ultralicht silhouet dat is ontworpen voor duurzaamheid, flexibiliteit en een lange levensduur.

Prada en adidas zetten hun samenwerking voort. Al eerder zagen we adidas Superstars met een touch van Prada. Nu is het tijd voor een hele nieuwe sneaker. De adidas x Prada Luna Rossa 21 is geïnspireerd op de wereld van wedstrijdzeilen. De sneaker heeft een erg bijzondere uitstraling. Naast dat het een toffe samenwerking en een bijzondere sneaker is, is de sneaker ook nog een duurzaam gemaakt. Het bovenwerk is gemaakt van 50% gerecyclede en hernieuwde technische materialen.

Prada x adidas A+P Luna Rossa 21

Luna Rossa staat voor rode maan. De adidas x Prada Luna Rossa 21 heeft de kleuren Cloud White / Silver Metallic / Red. We beginnen dit keer met de zool. De rubberen loopzool is drievoudig gecontroleerd op grip. Ook zit er Boost verwerkt in deze zool. De zool biedt meer controle en bescherming en is een subtiel eerbetoon aan de zeil-invloeden. Het rubber loopt door tot hoog op de sneaker, wat het bovenwerk ook waterdicht maakt. Onder het rubber zien we een wit, primeknit bovenwerk. Aan de zijkant schijnen de zwarte ‘Tree-stripes’ door het rubber heen. Op de achterkant van de sneaker is een rode streep te zien, waar Prada op staat gedrukt.

De Prada x adidas A+P Luna Rossa 21 released op woensdag 9 december. Het is geen goedkope sneaker, er hangt een prijskaartje aan van €550. De sneaker is te krijgen via de adidas app. Bekijk foto’s van deze samenwerking hier onder. Ook deze sneaker is te vinden in de releasekalender! Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra release reminders, nieuwtjes en sneaker content!

Prada x adidas Luna Rossa 21 'White'

FZ5447 · Prijs vanaf €231,-

Naar alle aanbieders
Previous ArticleNext Article