Christmas Wishlist: De beste geschenken voor Sneakerheads in Lockdown

Christmas Gifts

Het is een lang jaar geweest met de Covid-19 pandemie en gedwongen opsluiting en voor het eerst hebben we geen toestemming gekregen om de aankomende dagen te gaan shoppen om al onze kerstinkopen te doen. Kleine bedrijven voelen zich gekwetst en er wordt massaal geroepen om hen te steunen. We hebben een Lockdown Christmas Gift Guide gemaakt om deze geweldige ondernemers en artiesten te helpen promoten, van waaruit je met een druk op de knop cadeautjes kunt sturen en hopelijk een Sneakerhead kunt opvrolijken voor de kerst!

1. Sneaker art

Je kunt nooit genoeg kunst hebben om je huis te versieren en er zijn veel kunstenaars die geweldige sneakerkunst maken!

Hyprints zou een geweldige aanvulling op uw muren zijn, waarvan de strakke lijnen, kleurrijke creaties en eigenzinnige thema’s zorgen voor een aantal fantastische sneakerkunstwerken. Bekijk hier een paar van hun creaties –

We houden van deze Nike Air Jordan Patent Prints van PinkPolarBearArt op Etsy! Een uniek stukje kunst dat een beetje anders is!

Voor een beetje abstracte kunst, zie Kazgrafix’s Etsy shop, waar ze een grote selectie van populaire sneakers hebben genomen en er een aantal geweldige afdrukken van hebben gemaakt met behulp van een veelheid aan verschillende technieken. Bekijk onze favorieten hieronder!

2. Sneaker Kleding

Een beetje anders dan de norm, Sneakersnco maak aangepaste t-shirts die passen bij je sneakers! Verschillende modellen worden terug gebracht op coole grafische t-shirts, zoals de recente Nike Air Force 1 Peaceminusone ‘Para-noise’ en de Air Jordan 5 What The sneakers. Een wedstrijd gemaakt in de hemel!

Voor iets wat spannender, MatchKicks verkopen ook kleding die past bij sneakers, zoals deze zieke capuchon…

Of voor fans van een goede slogan, kijk eens naar EuralTees‘ shop! Kies tussen een grote verscheidenheid aan kleuren om uw perfecte Tee te vinden!

3. Sokken

We weten dat sokken het laatste zijn wat de meeste mensen willen voor Kerstmis. Praat over saai! Maar niet DEZE sokken. Accessoires voor je sneakers met deze kleurrijke prints en patronen!

Happy Socks zijn onze go-to voor vrolijke, geweldige sokken, of je nu van gestippelde, gestreepte of iets geks houdt! Deze kerstsokken zouden perfect passen bij de Nike Ugly Sweater Pack!

Tie Dye is terug! Wees zelf creatief of koop ze gewoon, het is allebei leuk! Deze Nike sokken van MR. DYE zijn met de hand geverfd om elk paar volledig uniek te maken.

4. Nike Gift card

Sommige mensen kunnen het gevoel hebben dat het kopen van een gift cards voor iemand een beetje een cop-out is, maar dat is niet zo! Het is het perfecte cadeau voor iemand die wacht op die hyped release, voor hun favoriete paar om in de uitverkoop te gaan of zelfs om er zeker van te zijn dat je niet per ongeluk een sneaker in de verkeerde maat of kleur koopt!

Nike Gift Cards zijn een geweldige oplossing, je kunt nooit fout gaan! Scoor je Nike Gift Card HERE en beslis zelf hoeveel geld je er op wilt zetten. Een cadeaubon is ook handig in deze tijden – hij past gemakkelijk door de brievenbus, dus er is geen stress dat je cadeau niet op tijd onder de kerstboom kan worden gelegd!

Christmas wishlist: 5 cadeaus voor sneakerheads

5. Jordan Clock

Deze Jordan clock zou een geweldig cadeau zijn voor Air Jordan liefhebbers. De nummers zijn vervangen door mini Jordan modellen 1 tot 12, hoe gaaf?! Via Etsy kan de klok bij verschillende verkopers gekocht worden, zodat je je favoriete ontwerp kan kiezen!

6. Sneaker bescherming

Het is niet altijd gemakkelijk om je sneakers schoon te houden. Gelukkig zijn er veel producten die je schoenen mooi en schoon houden!

Dr Frisk bieden een reeks van sneaker reinigingsproducten, mooi gebundeld in een reinigingsset dat zou een geweldige kousenvuller zijn voor iemand met veel vuile sneakers!

DFNS hebben ook producten die resulteren in mooie verse sneakers. Gebruik ze vooraf ter bescherming of gebruik de producten om ze achteraf te reinigen!

7. Sneaker Display Cases

Je kunt je sneakers misschien niet te veel uitdoen op dit moment, maar je kunt ze zeker in stijl laten zien!

Sneakerdisplay bieden handgemaakte sneaker display tubes gemaakt van PP. U kunt ook een aangepaste sticker of bedrukking bestellen om uw display te personaliseren met uw naam, merk of model.

Grailshouse bieden iets anders met hun transparante sneaker display boxes, die zijn uitgerust met een magnetische sluiting om uw sneakers schoon en stofvrij te houden! Ze zijn ook goed te stapelen, zodat je een sneakerwand kunt bouwen om al je schoppen te laten zien!

8. Facemasks

Laten we eerlijk zijn, gezichtsmaskers zijn hier om te blijven, in ieder geval voor de voorspelbare toekomst. Laten we er dan het beste van maken met een aantal mooie facemaskers!

Voor degenen die houden van de sportieve look, deze adidas facemasks zien er geweldig uit en zijn gemakkelijk te wassen. Kies een kleur en maat, de facemaskers worden geleverd in een pakje van 3!

Voor iets mooiers, blader door de Artist Collection designer facemaskers op Vistaprint. Er zijn veel coole ontwerpen om uit te kiezen!

Sneakerjagers Advent Calendar

Elke dag kun je geweldige prijzen winnen in onze Sneakerjagers adventskalender! Tel met ons af tot Kerstmis, met gekke verrassingen. Open elke dag een nieuwe deur en zie welke prijs er te winnen valt! De adventskalender is te vinden in de Sneakerjagers App (zorg ervoor dat je de laatste update hebt). Doe mee en win! Leer meer over hoe je deelneemt aan de dagelijkse wedstrijden.

Previous ArticleNext Article