De te gekke Patta x HvA samenwerking wordt voortgezet

Begin 2020 kondigde Patta een nieuwe samenwerking aan. Een bijzondere. Deze samenwerking is namelijk met Hogeschool van Amsterdam. Uit de samenwerking zijn te gekke hoodies gekomen. Nu later in het jaar is er een tweede samenwerking van Patta x HvA, met nieuwe hoodies en t-shirts.

Na de succesvolle vorige editie met zwart en rode kleuren, keert de Patta x HvA samenwerking terug in oktober. Grijze shirts en hoodies ontworpen door de studenten van Hogeschool van Amsterdam, die bedoelt zijn om de studenten te verenigen en ze het gevoel van trots te geven. De inspiratie komt van de college hoodies, meest bekend in de Verenigde Staten. Deze grijze hoodies hebben het Patta logo, maar dus ook HvA op de borst staan.

Naast de Patta x HvA truien en t-shirts in de huiskleuren van Hogeschool van Amsterdam, zijn er ook andere dingen te krijgen uit deze samenwerking. Zo verkochten ze ook laptop hoezen en een tote bag. De hoodie is erg limited en erg populair. Net zoals de college hoodies in Amerika, hoef je natuurlijk niet op HvA te zitten om een hoodie te mogen dragen. De hoodies zijn te leuk om te laten liggen en vooral ook heel leuk om te winnen! Check hieronder hoe je deze hoodie kunt winnen!

Sneakerjagers Advent Calendar

Elke dag toffe, nieuwe prijzen in onze Sneakerjagers Advent Calendar. Tel met ons af naar kerst, met te gekke verrassingen. Open elke dag een nieuw deurtje en bekijk welke prijs er vandaag te winnen valt. Met vandaag deze te gekke Patta x HvA hoodie en tote bag!

De Advent Calendar is te vinden in de Sneakerjagers App. Zorg er wel voor dat je de laatste update hebt. Doe mee en win! Meer informatie over de win actie’s.

Previous ArticleNext Article