Rocky vertelt over Patta, straatvoetbal en sneakers in een nieuwe Sneakerjagers ‘On Air’

Vrijdag 4 december om 20:00 gaan we weer live met een nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’. In aflevering 12 van seizoen twee ontvangt onze host, Valerio Zeno, uiteraard weer twee toffe gasten. Vandaag lichten we Roxanne Hehakaija, aka Rocky uit. Deze straatvoetbal legende is gek op sneakers en daar vertelt ze graag over in de nieuwe aflevering.

Roxy

Roxanne Hehakaija, beter bekend als Rocky, is een echte straatvoetballer. Fanatieke FIFA spelers zullen haar wellicht kennen van Volta uit FIFA 20 en is daarmee het eerste vrouwelijke karakter in de bekende voetbal video game. Ook was de Amsterdammer het eerste vrouwelijke lid van werelds beste straatvoetbalteam de Street Legends. Met onder andere straatvoetbal legende Edward Van Gils reisde ze de wereld over om haar voetbal talend te laten zien.

Rocky

Daarnaast is Rocky director van Favela Street. Favela Street biedt een programma aan voor jongeren om zelfstandige voetbaltrainers te worden in hun eigen buurt door de expertise te verwerven om zelf activiteiten te organiseren voor hun gemeenschap. Dit doet ze bijvoorbeeld in landen als Brazilië, Sudan, Curaçao en Haiti.

Rocky

Patta

Rocky heeft een grote affiniteit met Patta. Zoals je hierboven kan zien support Patta graag het initiatief van Rocky en zijn er al meerder shirts verschenen. Is Rocky regelmatig terug te vinden in editorials van Patta. Zo stond ze n 2019 model voor Football Jerseys collectie met straatvoetbal legende Edward van Gils en speelster van Ajax, Quinty Sabajo.

Aflevering 12

Check aflevering 12 van Sneakerjagers ‘On Air’ op vrijdag 4 december 2020 om 20:00 op Youtube, Spotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren! Check ons YouTube kanaal ook voor alle eerdere afleveringen uit seizoen één en twee van Sneakerjagers ‘On Air’.

Previous ArticleNext Article