Een nieuwe colorway voor de Nike Air Force 1 GORE-TEX®

Een nieuwe colorway voor de Nike Air Force 1 GORE-TEX®, we hebben eerder al verschillende colorways voorbij zien komen maar nu is het tijd voor de ‘Sail’ colorway. Hieronder vind jij alle informatie over deze te gekke sneaker die niet alleen perfect is voor elk seizoen maar ook nog eens bij elke outfit past!

Al meerdere keren hebben we het over het GORE-TEX® materiaal gehad. Dit perfecte materiaal zorgt voor waterdichtheid, maar tegelijkertijd ook voor ventilatie. Dit gebeurt door dat er extreem kleine gaatjes in zitten. Deze zijn te klein zijn om het water binnen te laten maar groot genoeg om te zorgen dat de sneaker wel ventileert.

De Nike Air Force 1 is een echte favoriet. We kennen de sneaker al heel wat jaren en hebben ondertussen mogen genieten van heel wat colorways en samenwerkingen. Overigens heeft dit Nike model al verschillende varianten zoals de Shadow, Pixel en Sage!

Nike Air Force 1 GORE-TEX® ‘Sail’

We zien de ‘Sail’ colorway steeds vaker terug, en nu ook op de Nike Air Force 1 GORE-TEX® ‘Sail’. De sneaker wordt compleet gemaakt met een gum outsole. Natuurlijk kan je GORE-TEX® branding niet missen, deze zien we op de hak van de sneaker. Op de tong zien we niet alleen de GORE-TEX® branding maar ook de Nike Air branding. Op de heeltab is zoals altijd de Nike Air branding te vinden.

Deze week is het zover! Op vrijdag 4 december kan jij de Nike Air Force 1 GORE-TEX® ‘Sail’ scoren bij Nike vanaf 09:00! Er zal een prijskaartje aanhangen van €150,-. Hieronder kan jij de sneaker nog eens goed bekijken! Blijf op de hoogte van alle releases door de releasekalender in de gaten te houden en ons te volgen op Instagram en Facebook.

Nike Air Force 1 GORE-TEX® 'Sail'

DC9031-001 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
Air Force GORE-TEX®
Air Force GORE-TEX®
Air Force GORE-TEX®
Air Force GORE-TEX®
Images by: Nike
Previous ArticleNext Article