De perfecte SneakerDisplay voor je favoriete paartje!

Je hebt ze vast wel eens gezien, de SneakerDisplay! Dit is het perfecte item om jouw favoriete paar sneakers in te laten pronken. Tegenwoordig zijn sneakers veel meer dan ‘gewoon’ sneakers. Er zijn steeds meer mensen die sneakers collecten, zelf samenstellen of het combineren met de meest te gekke outfits. Je kan sneakers vandaag de dag dan ook gewoon art noemen.

Om jouw mooiste paar sneakers uit te lichten kan je natuurlijk een hele hoop verzinnen, zo kan je ze in een speciale kast zetten, verschillende boxen, of ze in een SneakerDisplay zetten. Hiermee kan jij je sneakers niet alleen een exclusieve uitstraling geven, maar ook nog eens extra goed bewaren. Overigens is dit ook het perfecte cadeau om te geven aan echte sneaker liefhebbers!

SneakerDisplay

De SneakerDisplay

Op 26 maart 2014, tijdens Nike Air Max Day, kwam de inspiratie voor de SneakerDisplay. Op een speciale release party werd de Air Max 1 gereleased in een transparante tas. Hierdoor zag je meteen de sneakers. Dit is ook het geval bij de kunststof display, het heeft een luxe uitstraling en lijkt van glas. De display heeft een stolp vorm, en is verkrijgbaar met verschillende logo’s en teksten erop. Ondertussen worden de Displays wereldwijd verkocht, o.a. aan de beste sneaker stores of sneaker brands. Je kan niet alleen de standaard display kopen, maar ook speciale ontwerpen die matchen met jouw sneakers. Overigens kan je hier ook terecht voor kleding en stickers voor op je display! Zo maak jij ‘m helemaal eigen.

Het is de perfecte toevoeging in de woon-, slaap-, of sneakerkamer. Zo hoef je jouw prachtige paar sneakers niet op te bergen in de schoenendoos maar kan je genieten van je sneakers in de display! De SneakerDisplay is vide DEZE LINK verkrijgbaar!

Blijf op de hoogte van alle musthaves en releases door Sneakerjagers te volgen op Instagram en de releasekalender in de gaten te houden!


SneakerDisplay
Images by: SneakerDisplay
Previous ArticleNext Article