Andor van 24/7 te gast in Sneakerjagers ‘On Air’

Sneakerjagers ‘On Air’ heeft weer een kersverse aflevering opgenomen. Eén van de twee gasten van Valerio Zeno is dit keer Andor van den Boom. Eigenaar van de ‘wereldberoemde’ skate en sneakerstore 24/7 in Nijmegen.

24/7

Andor is een bekend en geliefd persoon in de sneakerwereld. Rond zijn 13e jaar begon hij met skateboarden en sindsdien is die wereld ‘zijn wereld’ geworden. Zijn hobby werd professioneel toen Andor ook skateboard wedstrijden ging organiseren met als hoogtepunt de Eurocup Skateboarden. Hij was betrokken als founder van het Area 51 Skatepark in Eindhoven voordat hij in 2002 verhuisde naar Nijmegen. Daar kwam de ondernemersgeest van Andor helemaal tot leven; hij opende zijn eigen skateshop gevolgd door een sneakershop in 2011. 

24/7

Andor was ook mede-founder van Deadstock Sneakermarket. Dit sneakerevenement had in 2018 de eerste editie en is inmiddels een bekend begrip in de sneakerwereld. Al met al dus heel veel redenen voor Valerio om Andor uit te nodigen en hem het hemd van het lijf te vragen.

24/7

Aflevering 12 van Sneakerjagers ‘On Air’ is te zien vanaf vrijdag 4 december 2020 om 20:00 op YoutubeSpotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren! Check ons YouTube kanaal ook voor alle eerdere afleveringen uit seizoen één en twee van Sneakerjagers ‘On Air’.

Previous ArticleNext Article