adidas YEEZY Boost 350 ‘Taupe’ dropt 19 december

adidas yeezy boost 350 'Taupe'

Kanye West is dan niet gekozen als president, maar hij is zeker een belangrijk persoon in de sneakewereld. Met zijn merk YEEZY heeft Kanye veel indruk gemaakt. Ondertussen zijn de sneakers ongekend populair en kennen we al heel wat modelletjes en colorways. Al gaan de colorways van het 350 model nu wel erg op elkaar lijken. De nieuwe adidas YEEZY 350 ‘Taupe’ dropt op 19 december.

Het eerste adidas YEEZY model was de YEEZY 350. Hierna kwam het tweede model in het 350 rijtje, de 350 V2. Dit model is erg populair geworden en is de meest geliefde adidas YEEZY sneaker. Het model is de afgelopen jaren talloze keren uitgekomen in verschillende earth colorways. Nog steeds worden de bruine en beige tinten gebruikt op het 350 V2 model. Ondertussen is er ook een YEEZY 350 V3, die een hele nieuwe look heeft.

adidas YEEZY Boost 350 V2 ‘Taupe’

Ook dit keer beschikt de nieuwe YEEZY BOOST 350 V2 over earth colors. Het primeknit bovenwerk heeft verschillende bruine en beige kleuren. Ook zien we een oranje accent op het bovenwerk. Daarnaast is ook de bekende mesh streep terug te vinden, in dezelfde bruine kleur. De grote rubberen zool, met daarin BOOST verwerkt heeft dezelfde bruin als het bovenwerk. De out sole heeft een donker bruine kleur. Ook op de veters zien we de bruine tint terug komen. In de doos is een tweede setje veters te vinden, met de ‘normale’ sluiting. Bekijk de foto’s van deze stoere sneaker onder aan dit blog!

Eerst is het de beurt aan de adidas YEEZY BOOST 350 V2 ‘Bred.‘ Deze dropt op 5 december. De adidas YEEZY BOOST 350 V2 ‘Taupe’ verwachten we op 19 december. Houd onze blogs en releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Voor extra sneaker content volg je Sneakerjagers op Instagram.

adidas Yeezy Boost 350 'Sand Taupe'

FZ5240 · Prijs vanaf €245,-

Naar alle aanbieders
ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2 'TAUPE'
ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2 'TAUPE'
ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2 'TAUPE'
Previous ArticleNext Article