BLACK FRIDAY DEAL – 35% korting op Converse Classics

Scoor 35% korting op de classics van Converse! De klassieke modellen kunnen niet ontbreken in jouw sneaker collectie dus hoe te gek is het dat je deze nu met 35% korting kan bemachtigen?! Vul bij het afrekenen de code ‘BLACKFRIDAY‘, de actie is geldig tot en met morgen, 28 november tot 22:00! Wees er snel bij voor dat jouw maat van je favoriete paartje uitverkocht is! Alle classics die jij met korting kan scoren vind je HIER.

Blijf op de hoogte van alle Black Friday deals door de Black Friday Sneaker Guide in de gaten te houden. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist. Alle onderstaande shops leveren zonder problemen op elk adres in Nederland en België. Natuurlijk houden we je ook op de hoogte via Instagram. En kan je de releasekalender in de gaten houden, zo blijf je ook nog eens op de hoogte van alle releases.

1. Chuck Taylor All Star Classic High Top

korting converse classics

>> Shop met deze link <<

2. Seasonal Colour Chuck Taylor All Star High Top

korting converse classics

>> Shop met deze link <<

3. Seasonal Colour Chuck Taylor All Star High Top

korting converse classics

>> Shop met deze link <<

4. Chuck Taylor All Star Classic Low Top

>> Shop met deze link <<

5. Chuck Taylor All Star Mono Canvas

>> Shop met deze link <<

6. Seasonal Colour Chuck Taylor All Star Low Top

>> Shop met deze link <<

7. Chuck Taylor All Star Platform Canvas Low Top

korting converse classics

>> Shop met deze link <<

8. Chuck Taylor All Star Slip Low-Top

korting converse classics

>> Shop met deze link <<

9. Seasonal Colour Chuck Taylor All Star High Top

>> Shop met deze link <<

10. Chuck Taylor All Star Platform Canvas Low Top

korting converse classics
Images by: Converse

>> Shop met deze link <<

Previous ArticleNext Article