20% extra korting bovenop de sale bij 43Einhalb

Bij 43einhalb hebben ze een groot aanbod van de leukste sneakers en de mooiste items, en op alle items die in de sale zijn kan je nog eens 20% extra korting scoren. Vul bij het afrekenen de code ‘BW2020’ in en claim jouw discount! Deze actie is geldig van 23 november tot en met 30 november. Hieronder vind je de leukste sneakers uit deze sale, maar het complete aanbod kan je hier bekijken.

Als je geen enkele Black Friday deal wil missen, check dan de Black Friday Sneaker Guide. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist. Alle onderstaande shops leveren zonder problemen op elk adres in Nederland en België. Natuurlijk houden we je ook op de hoogte via Instagram. En kan je de releasekalender in de gaten houden, zo blijf je ook nog eens op de hoogte van alle releases.

1. Nike Challenger OG (grey / black)

extra korting 43einhalb

>> Shop met deze link<<

2. Nike Blazer Mid ’77 Suede (black / white)

extra korting 43einhalb

>> Shop met deze link <<

3. adidas Superstar

extra korting 43einhalb

>> Shop met deze link<<

4. Nike Air Tailwind 79

>> Shop met deze link <<

5. adidas Americana Hi

extra korting 43einhalb

>> Shop met deze link <<

6. Nike WMNS Air Max 95 Premium

>> Shop met deze link <<

7. Nike React Vision 

extra korting 43einhalb

>> Shop met deze link<<

8. New Balance WL373CC2

>> Shop met deze link<<

9. Nike WMNS Blazer Mid Vintage ’77 “Pink Glow”

>> Shop met deze link<<

10. adidas Continental 80

extra korting 43einhalb
images by: 43Einhalb

>> Shop met deze link <<

Previous ArticleNext Article