Steal of the Day: Nike Air Max 90 Lemon Venom

Het is weer tijd voor een nieuwe Steal of the Day: Nike Air Max 90 Lemon Venom. Je kan deze prachtige colorway nu scoren bij Sidestep, de sneaker is al afgeprijsd naar €99,99 maar met de kortingscode ‘BF2020’ ontvang jij nog eens 20% extra korting! Dit jaar hebben we al heel wat colorways van de Nike Air Max 90 voorbij zien komen, want dit jaar bestaat dit te gekke model alweer 30 jaar! En daarnaast kwamen ook nog de te gekke slides uit, en de Air Max 2090.

De Air Max 90 zagen we in 1990 voor het eerst op de markt verschijnen. De sneaker kwam op de markt als de Air Max III, in 2000 is dit veranderd naar de Air Max 90. Ondertussen kent iedereen, en heeft misschien zelfs wel een paartje van dit model. Vandaag de dag is de sneaker namelijk nog steeds erg geliefd. We hebben al mogen genieten van ongekend veel colorways en verschillende samenwerkingen op deze populaire Nike sneaker.

Nike Air Max 90 ‘Lemon Venom’

De sneaker beschikt over een witte, ‘Lemon Venom’, ‘Pure Platinum’ en ‘Sail’ colorway. In de Swoosh bevindt zich de ‘Lemon Venom’ kleur. Deze kleur komt terug op de branding op de tong, en de heeltab. Op het bovenwerk bevinden zich suède overlays in de ‘Sail’ kleur. De midsole is wit van kleur, terwijl de air-unit crème van kleur is. De sneaker is helemaal met elkaar verbonden door de lichte kleuren. De mudquard heeft een zilveren kleur gekregen.

De Nike Air Max 90 ‘Lemon Venom’ is verkrijgbaar bij Sidestep, en de sneaker is al afgeprijsd naar €99,99 maar met de kortingscode ‘BF2020’ ontvang jij nog eens 20% extra korting! Hieronder vind je de link naar deze te gekke sneaker. Om geen een Steal of the Day of de nieuwste releases te missen kan je ons volgen op Instagram en de releasekalender in de gaten houden! Zo ben, en blijf je up-to-date.


Nike Wmns Air Max 90 'Lemon Venom'

CW2650-100 · Nu voor €90,-

Bekijken bij Sidestep
Air Max 90 Lemon Venom
Previous ArticleNext Article