Onderscheid jezelf deze kerst met het Nike Ugly Sweater Pack

De feestdagen komen steeds dichterbij dus dat betekent cadeautjes en warme chocolademelk, maar ook het Nike Ugly Sweater Pack. In dit pack zitten de Air Max 90, Blazer mid en Air Force 1 High. De drie sneakers zijn geïnspireerd op foute kersttruien en brengen zo de feestdagen naar jou toe.

Nike Air Max 90

Nike Air Max 90 'Ugly Sweater Pack'

DC1607-100 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders

De toebox, tong en het gebied rondom de enkel zijn gemaakt van groen gebreid materiaal. Op dit materiaal zit een ijsvlokjes graphic. Aan de binnenkant van de tong en de sokliner is gebruik gemaakt van dik zacht wol, waardoor jouw voeten lekker warm blijven tijdens de koude dagen. Over de rest van de upper is een wit, rood en blauwe kleur te vinden.

Nike Blazer

Nike WMNS Blazer Mid 'Ugly Sweater Pack'

DC1619-300 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders

Donkerblauw leer is te vinden op het bovenwerk en wordt gecombineerd met een rode Swoosh. Hetzelfde groen ijsvlokjes graphic is terug te zien op de eyestays, toebox en mudguard. Op de hiel is gebruik gemaakt van hetzelfde dikke witte vacht wat weer een warme uitstraling aan de sneaker geeft. Een witte midsole rond de sneaker af.

Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 High 'Ugly Sweater Pack'

DC1620-600 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Force 1 High heeft een warme look dan de andere twee uit het pack. De sneeuwvlok graphic is weer terug te vinden op de toebox en midfoot, alleen is het dit keer rood gekleurd. De rest van het bovenwerk is gemaakt van donkerrood leer. De tong en sokliner beschikken over het dikke witte vacht. Om de enkel is er een band te vinden met het de sneeuwvlok graphic in het groen.

Images by Nike

Het Nike Ugly Sweater Pack komt uit dinsdag 1 december bij Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.

Previous ArticleNext Article