Het Karhu ‘True To Form’ Pack 2 dropt aanstaande vrijdag 20 november

Karhu komt weer met een heerlijk pack. In dit aankomende pack zitten twee nieuwe colorways van de Karhu Aria 95. Het M symbool van Karhu staat in dit pack centraal.

Karhu’s bekende M symbool komt van het woord ‘Mestari’ wat ‘Kampioen’ betekent in het Fins. Karhu heeft heeft het M symbool op vele manieren en vormen gebruikt door de jaren 70, 80, 90 en 00. Om deze trend door te zetten brengt Karhu het tweede deel uit van het ‘True To Form’ Pack.

Karhu ‘True To Form’ Pack 2

De Karhu Aria 95 komt in een Turbulence en Vetiver colorway. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van suède en padded mesh. Op de midfoot is zoals altijd de letter M te vinden en zet zo de trend door. Op de tong is een rubberen patch te vinden met daarop het Karhu Aria logo. Er is ook gebruik gemaakt van rope laces om zo de sneaker een outdoor look te geven. Één witte midsole rond beide sneakers af.

Het Karhu ‘True To Form’ Pack 2 komt uit op vrijdag 20 november bij verschillende retailers voor €130. bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.

karhu Aria 95 Turbulence |
F803065

Karhu Aria 95 'Turbulence' True To Form

F803065 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
Karhu 'True To Form'
Karhu 'True To Form'
Karhu 'True To Form'

Karhu Aria 95 Vetiver |
F803066

Karhu Aria 95 'Vetiver' True To Form pack

F803066 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Karhu 'True To Form'
Karhu 'True To Form'
Karhu 'True To Form'
Karhu 'True To Form'
Images by Karhu

Previous ArticleNext Article