ALYX x Nike Air Force 1 High komt in twee nieuwe colorways

Nike Air Force 1 Hig x ALYX

Voor de derde keer slaan Nike en ALYX hun handen in één. Samen brengen ze de Nike Air force 1 High x ALYX ‘White & Black’ en ‘Triple White’ op de markt. De sneakers zijn al te vinden op de Nike SNKRS app. Vanaf zaterdag 21 november zijn ze te verkrijgen in dames en heren maten.

1017 ALYX 9SM, beter bekend als ALYX, is opgericht door Matthew Williams in 2015. De modeontwerper staat bekend om het samenbrengen van luxe met streetwear. Het is al snel een groot succes. ALYX is al snel gegroeid naar de top van de Internationale modewereld. De bekende gesp die vaak wordt toegepast in de collecties van Alyx is ook opnieuw te vinden op de Nike sneakers.

ALYX x Nike Air Force 1 High

De sneakers komen in een ‘White & Black’ en ‘Triple White’ colorway. De Air Force 1 High is een echte klassieker en keer dit keer terug met minimalistische details. Wat vooral opvalt is de aluminium gespsluiting aan de voorkant, het kenmerk van ALYX. Dit geeft de Air Force 1 high en stoere uitstraling. De ‘White & Black’ uitvoering, heeft een wit bovenwerk met zwarte swoosh, zool en riem. De ‘Triple White’ is, zoals de naam al zegt, helemaal wit. Op de hiel staat het merk ‘1017 ALYX 9SM’ gedrukt. Als laatste detail, heeft de sneaker een ‘mini swoosh’ op de heeltab.

De Nike Air Force 1 High x ALYX is te verkrijgen op 21 november voor €299,99 bij Nike. Bekijk de sneakers op de afbeeldingen, hier onder. Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release.

ALYX x Nike Air Force 1 High White (2020)

CQ4018-002/CQ4018-100 · Prijs vanaf €416,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 High x ALYX 'tripple white'

ALYX x Nike Air Force 1 High White Black (2020)

CQ4018-101 · Prijs vanaf €500,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 High x ALYX 'White/Black'
Previous ArticleNext Article