Jordan Brand Holiday 2020 Apparel WMNS Collection

Een sportieve kleding lijn met een luxe uitstraling wordt samengebracht in de nieuwe WMNS collectie van Jordan Brand. De kleding collectie dropt in december 2020 en bevat stoere kleding. Gedurfde dieren printen, rijke kleuren en verschillende materialen zijn gebruikt in de komende Jordan Holiday 2020 WMNS Collection.

Jordan Brand staat vooral bekend om zijn sneakers. Maar de kleding collecties zijn ook zeker niet te missen. Dit keer is het een vrouwen collectie, gericht op de koude maanden. Er zijn dikke materialen gebruik met mooie herfstkleuren. Bekijk de collectie hier onder!

‘Court to Runway’ Collectie

We zien onderanderen een one-piece in een bruine kleur. Er is gebruik gemaakt van stevige materialen voor een stoere look en extra warmte. De details op het pak zijn van metaal in een bronze kleur. De ritssluiting aan de voorkant is ook gemaakt van metaal in de bronze kleur. Als statement stuk, bevat de Jordan collectie een Faux Fur Jacket met panterprint. Dit is de perfecte aanvulling op je street-ready look. De jas nog een tof detail. Er zit namelijk een ritssluiting op, waardoor je de jas makkelijk kan transformeren van een lange jas naar een cropped jack.

Jordan Brand Holiday 2020 Apparel WMNS Collection

De fluffy stof die we zien op de jas zien we vaker terig in de Jordan Brand Holiday 2020 Apparel WMNS Collection. Zo is de stof ook te vinden op truien, waar ook het dierenprintje weer te zien is. Ook een opvallend item is ze zwarte broek. Het lijkt erop dat deze is gemaakt van leer. Aan de bovenkant heeft de broek uitstekende details, wat het een luxe look geeft.

De Jordan Brand’s Court to Runway Holiday 2020 Apparel Collection is deze winter wereldwijd te verkrijgen. Een exacte datum hebben we helaas nog niet. We houden je op de hoogte via onze blogs en sneaker releasekalender. Volg @sneakerjagers_wmns op Instagram voor extra sneaker content en inspiratie!

Jordan Brand Holiday 2020 Apparel WMNS Collection
Previous ArticleNext Article