Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High ‘Silver Toe’ is geïnspireerd door ruimte vaart

17 november 2020 14:36
De Air Jordan 1 High ‘Silver Toe’ is geïnspireerd door ruimte vaart

Jordan Brand heeft zijn Spring 2021 line-up laten zien. In deze line-up zitten 11 paar Jordan sneakers waaronder de Air Jordan 1 High ‘Silver Toe’. Deze colorway is een opvolger van de ‘Gold Toe’ colorway die uitkwam in 2018.

1985 zag de eerste release van de Air Jordan 1 High. De high top basketbal schoen was ontworpen door Peter Moore. In het eerste jaar van de release kwamen er al vele colorways uit zoals de Bred, Royal Blue, Natural Grey en de Chicago. De eerste retro colorways kwamen in 1994 gevolgd door het pensioen van Michael Jordan.

Air Jordan 1 High ‘Silver Toe’ | CD0461-001

Een kleuren pallet van wit, zwart en silver is te vinden over de gehele sneaker. De zilveren kleur is gebruikt op de toebox, hiel en gebied rondom de enkel. Het zilveren leer is een beetje gekreukeld, dit is namelijk een knipoog is naar de ruimte vaart. Op de midfoot is gebruik gemaakt van wit leer en wordt dit gecombineerd met een zwarte Swoosh. De toebox en eyestays zijn zwart en ronden zo het bovenwerk af. Het bovenwerk rust op een witte midsole en zwarte outsole.

De ‘Silver Toe’ colorway komt uit op vrijdag 12 februari 2021 voor €170. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.

Air Jordan 1 WMNS High OG 'Silver Toe'

CD0461-001 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High 'Silver Toe'
Air Jordan 1 High 'Silver Toe'
Images by Nike