De Nike SuperRep Groove is vanaf nu verkrijgbaar in twee colorways

De Nike SuperRep Groove is vanaf nu verkrijgbaar in twee verschillende colorways. De sneaker is speciaal ontworpen om jou voeten comfortabel te houden, bijvoorbeeld terwijl je stapt en draait tijdens je danstraining! Dat de sneakers ontworpen zijn voor het dansen neemt niet weg dat de sneakers net zo goed als lifestyle sneaker gebruikt kunnen worden. Zo ervaar je ultiem comfort en zie je er daarnaast ook nog eens te gek uit!

Nike SuperRep Groove Leopard

Je hoort het natuurlijk al aan de naam, de Nike SuperRep Groove Leopard heeft een bovenwerk dat bekleed is met de populaire ‘Leopard’ print. Deze wordt afgewerkt met zwarte details, die we bijvoorbeeld zien op de overlays en de veters, maar ook deels op de tong. Ook de witte details zoals de Nike branding en mini swooshes op de sneaker kunnen natuurlijk niet ontbreken. Op de voorvoet van de sneaker zien we de tekst ‘Groove, Sweat, Repeat’. De witte midsole en zwarte outsole maken de sneaker echt af.

Nike SuperRep Groove Dans

De Nike SuperRep Groove is ook in de ‘Dans’ colorway verkrijgbaar. Deze sneaker heeft een bovenwerk dat verdeelt is in het wit en zwart. Het zwart zien we met name terug op de hak van de sneaker, deels op de tong en de veters. De sneaker wordt compleet gemaakt door de gouden details op de sneaker. Ook bij deze colorway zorgen de witte midsole en zwarte outsole voor extra comfort.

Beide Nike SuperRep Groove colorways zijn nu verkrijgbaar bij Nike, voor een prijs van €110. Hieronder kan je niet alleen de sneaker checken, maar vind je ook meteen de link om jouw favoriete colorway te bemachtigen. Blijf altijd op de hoogte van alle releases en updates door ons te volgen op Instagram en de releasekalender in de gaten te houden!

Nike SuperRep Groove 'Leopard'

CT1248-107 · Nu voor €66,-

Bekijken bij Nike
Nike SuperRep Groove
Nike SuperRep Groove
Nike SuperRep Groove

Nike SuperRep Groove Dans

CT1248-109 · Nu voor €66,-

Bekijken bij Nike
Nike SuperRep Groove
Nike SuperRep Groove
Nike SuperRep Groove
Images by: Nike
Previous ArticleNext Article