adidas Yeezy Boost 700 ‘Bright Blue’ dropt in 2021

adidas Yeezy Boost 700 bright Blue

Al eerder zagen we de foto’s voorbij komen. Nu is het officieel. De adidas Yeezy Boost 700 ‘Bright Blue’ dropt in 2021. De rustige natuurlijke kleuren zijn dit keer ingewisseld voor een erg opvallende colorway.

Kanye West introduceerde de Yeezy 700 voor het eerst in 2017 in de OG colorway ‘Wave Runner.’ Al snel volgde nieuwe colorways en werd de sneaker erg populair. Ondertussen in er niet alleen een Yeezy 700, maar ook een 700V2 en V3, waar Kanye zijn nieuwe ideeën op kwijt kan. Toch is hij de 700 nog niet vergeten en brengt hij ook hier nog nieuwe colorways van uit!

adidas Yeezy Boost 700 ‘Bright Blue’

De adidas Yeezy Boost 700 heeft een echte ‘dad-shoe’ vibe. De sportieve sneaker heeft dit keer een opvallende colorway. Het bovenwerk is ‘Bright Blue,’ een opvallende blauwe kleur dus. De sneaker heeft ook zwarte en donker groene kleuren als overlays. Maar, het meest opvallend is de zool. Deze heeft een oranje kleur. We zien een gekleurde zool niet vaak op het Yeezy 700 model. Het zwart van de overlays komt terug op de outsole. Ook deze colorway heeft kleine reflective details. Zo zie je de ‘three-stripes’ niet meteen, maar beschikken deze wel over het reflective effect. Ook op de hiel is het effect te vinden. Bekijk de Yeezy 700 ‘Bright Blue’ onder aan dit blog!

De release date is nog niet bekend. Wel weten we dat de sneaker in 2021 zal droppen. Houd onze sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een nieuwe release. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra nieuwtjes, release reminders en sneaker content.

adidas Yeezy Boost 700 'Bright Blue'
Previous ArticleNext Article