De PEACEMINUSONE X Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ heeft een officiële releasedatum

De PEACEMINUSONE X Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ heeft dan eindelijk een officiële releasedatum. Vorige jaar zagen we deze sneaker al droppen in een zwarte colorway, maar dit jaar is het dan tijd voor de witte colorway. De K-popster G-Dragon is het brein achter deze colorway op de Air Force 1, en ook dit keer heeft de sneaker een geheim patroon.

G-Dragon is de oprichter van het merkt PEACEMINUSONE, al eerder kwam hij samen met Nike met een samenwerking. Deze viel goed in de smaak, dus waarom dan geen tweede samenwerking? De colorway die vorige jaar dropte was binnen no-time uitverkocht, en dat zal met de aankomende release ongetwijfeld weer het geval zijn!

PEACEMINUSONE X Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ – White

De PEACEMINUSONE X Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ – White beschikt over een witte upper. Onder deze witte laag zal een verassing zitten, dit zagen we ook bij de vorige release. Ook de dikke zwarte veters zien we weer terug komen. Verder is er op de sneaker gebruik gemaakt van leer en zo ook op de zwarte Swoosh. Waar de sneaker vorige jaar bekend om stond waren de vegen op de sneaker, dit keer komen deze in het zwart op de midsole en de outsole. De bloem is in het zwart met geel te zien op de tong, en op de tag aan de sneaker staan de twee merken afgebeeld.

De PEACEMINUSONE X Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ – White zal op 25 november wereldwijd droppen. Je zal er vroeg bij moeten zijn want om stipt 09:00 zal de sneaker droppen bij Nike, er zal een prijskaartje aanhangen van €200. Check hieronder de sneaker en houdt de releasekalender in de gaten of volg ons op Instagram om geen een release meer te hoeven missen.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘07 'Para-Noise' - White

DD3223-100 · Prijs vanaf €339,-

Naar alle aanbieders
PEACEMINUSONE Air Force 1 Para-Noise
PEACEMINUSONE Air Force 1 Para-Noise
PEACEMINUSONE Air Force 1 Para-Noise
PEACEMINUSONE Air Force 1 Para-Noise
Images by: yankeekicks
Previous ArticleNext Article