Scoor de PUMA X-RAY 2 SQUARE MID WTR nu bij Aktiesport

PUMA X-RAY WTR

De Puma X-Ray is dit jaar een populaire sneaker. Naast dat ze erg comfortabel zitten, zien ze er ook nog goed uit. De sneaker is ondertussen overal op straat te zien. Nu de koude dagen zijn aangebroken, heeft Puma iets geniaals gedaan. De Puma X-Ray her-ontworpen in een winter versie! De Puma X-Ray 2 Square Mid WTR is nu te scoren bij Aktiesport.

De X-Ray sneaker is geüpdate tot een winter sneaker. Warme, droge voeten en een comfortabele sneaker wordt je beloofd met de Puma X-Ray 2 Square Mid WTR. Het ontwerp werd voor het eerst uitgebracht in 2000. De sneaker is voorzien van toffe details en tools. De X-Ray winter sneaker is bij Puma zelf erg hard gegaan, gelukkig kunnen we hem bij Aktiesport nu kopen!

PUMA X-RAY 2 SQUARE MID WTR

Zoals we de Puma X-Ray kennen, heeft het een opvallende zool met chunky details. Deze zool is gemaakt van rubber en is extra licht waardoor elke stap comfortabel is. De gebruikte materialen zorgen voor grip. Met deze winter upgrade is de sneaker naast comfortabel, ook lekker warm. De Puma sneaker heeft een groene/grijs/zwarte colorway. Het bovenwerk is voornamelijk groen, met zwarte en grijze details als overlays. Ook zien we fel oranje accenten wat de sneaker extra kleur geeft. De zwarte veters hebben een strakke sluiting, zodat de sneakers stevig aanvoelen. Leren accenten op de sneaker zorgen voor een betere bescherming tegen water en kou. De naam zegt het al, de Puma X-Ray 2 Square Mid heeft een midtop, die tot op de enkels komt. Hier is voor gekozen, omdat het dit zorgt voor extra stevigheid en warmte.

Bekijk de foto’s van de sneaker onder aan dit blog. Scoor de Puma’s in maat 40 tot en met 46 bij Aktiesport voor €89,99 met gratis verzendig.

Houd de Sneakerjagers blogs en releasekalender in de gaten, zo mis je nooit nieuwe releases! Volg ons op Instagram voor meer nieuwtjes, release reminders en extra sneaker content.

PUMA X-RAY 2 SQUARE MID WTR
Previous ArticleNext Article