De Nike Air Max 90 verschijnt in een ‘Rugged Orange’ colorway

De Nike Air Max 90 dropt in een Rugged Orange colorway. We hebben dit jaar al heel wat goede colorways voorbij zien komen op de Nike Air Max 90. En opnieuw is het raak, want de Nike Air Max 90 zal dus weer een prachtige nieuwe colorway ontvangen. Deze heerlijke kleurencombinatie is de sneaker voor elk seizoen, maar ook goed om je outfit mee af te maken! We hebben hieronder de afbeeldingen, en alle informatie over deze sneaker voor je.

Dertig jaar geleden was het moment daar, de Air Max 90 dropte dan eindelijk! Dit jaar is het dertig jarig bestaan van dit Nike model, en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! We hebben een hoop nieuwe colorways voorbij zien komen, maar ook OG colorways terug zien komen. Dit geliefde Nike model kent door de jaren heen ongekend veel colorways, maar ook samenwerkingen!

Nike Air Max 90 ‘Rugged Orange’ | CV8839-800

De Nike Air Max 90 ‘Rugged Orange’ heeft een bovenwerk waar een witte kleur wordt gebruikt voor de basis. De ‘Sail’ kleur zien we terug op de swoosh. Voor de overlays wordt er de kleur ‘Wheat’ gebruikt. Op de mudguard zien we een licht paarse kleur terug komen. De sneaker wordt afgewerkt met ‘Rugged Orange’ details bij de eyestays, de heeltab de Air Max branding en de Air unit. Kortom, een prachtige colorway.

Helaas is er voor nu nog geen officiële releasedatum vastgesteld voor de Nike Air Max 90 ‘Rugged Orange’. We verwachten dit paartje in 2020 nog bij Nike met een prijskaartje van €140,-. Hieronder kan je de sneaker nog eens goed bekijken! Wil jij nou altijd op de hoogte zijn van de nieuwste releases? Volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender!

Nike Air Max 90 'Rugged Orange'

CV8839-800 · Prijs vanaf €181,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Rugged Orange
Nike Air Max 90 Rugged Orange
Nike Air Max 90 Rugged Orange
Air Max 90 Rugged Orange
Images by: Nike
Previous ArticleNext Article