De Nike SB Dunk Low ‘Elephant’ dropt op woensdag 11 november

Volgende week woensdag 11 november is het eindelijk zover dat komt de langverwachte Nike SB Dunk Low ‘Elephant’ uit. Deze ‘Elephant’ colorway op de skate schoen is natuurlijk geïnspireerd op de populaire Air Max 1 colorway die uitkwam in 2007.

Deze release van de ‘Elephant’ colorway is helaas niet in samenwerking met de Japanse winkel, maar bootst de kleuren na. In 2007 bracht Atmos namelijk samen met Nike de Air Max 1 ‘Elephant uit. Tien jaar later in 2017 brachten Atmos en Nike een retro versie uit van de sneaker. Het is dus weer heerlijk om deze colorway terug te zien op een Nike SB Dunk Low.

Atmos x Nike Air Max 1 ‘Elephant’ 2007

Nike SB Dunk Low ‘Elephant’

De iconische olifanten print is geplaatst op de mudguard en hiel van de sneaker. De midfoot, tong en gebied rondom de enkel zijn zwart gekleurd. Een witte toebox maakt het bovenwerk wat frisser, terwijl de Swoosh een ‘Clear Jade’ kleur heeft gekregen. Deze ‘Clear Jade’ kleur is ook geplaatst op de tong en logo op de hiel. De sneaker wordt afgesloten door een witte midsole en zwarte outsole.

De Nike SB Dunk Low ‘Elephant’ komt uit op woensdag 11 november bij onder andere Nike. Veel skatestores zullen in de aankomende dagen raffles openen. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike SB Dunk Low 'Elephant'

BQ6817-009 · Prijs vanaf €271,-

Naar alle aanbieders
Images by Sneakerjagers

Previous ArticleNext Article