De Nike Dunk Low ‘Veneer’ is uitgesteld

Eerder schreven we al over de release van de Nike Dunk Low Veneer. Op donderdag 5 november was het de bedoeling dat de sneaker zou droppen, maar helaas is deze release uitgesteld. Gelukkig hoef je niet heel lang te wachten, want de release staat nu voor dinsdag 10 november 2020 op de planning.

In 2001 dropte de sneaker voor het eerst en maakte deel uit van het ‘Ugly Duckling Pack’. Nu na 19 jaar is het tijd om de sneaker opnieuw te droppen in de ‘Veneer‘ colorway. In 2001 introduceerde Nike de Pro B-Lijn van de Dunk Low. Deze dunk was anders vergeleken met de andere dunks door de materialen die werden gebruikt en de dikkere veters. Deze lijn beschikte over drie dunks, waarop veel kleuren en materialen gebruikt werden. Omdat deze drie colorways erg veel van elkaar weg hadden werd het het ‘Ugly Duckling Pack’ genoemd.

Nike Dunk Low ‘Veneer’ | DA1469-200

Op het bovenwerk van de sneaker wordt veel gebruik gemaakt van suède. De basis bestaat uit een bruine kleur, deze wordt afgemaakt met groene overlays. De paarse kleur zien we terug op de Swoosh, heeltab, veters en de branding op de tong. Om deze colorway compleet te maken wordt er gekozen voor een witte midsole met daaronder een paarse outsole.

Op dinsdag 10 november is het dan echt zover. Om 09:00 zal de prachtige Nike Dunk Low ‘Veneer’ droppen bij Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers. Er zal een prijskaartje aanhangen van €100,-. Tot het zover is kan je de sneaker hieronder bewonderen! Om geen een release te missen volg je ons op social media en houd je de releasekalender in de gaten!

Nike Dunk Low 'Veneer'

DA1469-200 · Prijs vanaf €260,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low Veneer
Nike Dunk Low Veneer
Nike Dunk Low Veneer
Nike Dunk Low Veneer
Images by: Nike
Previous ArticleNext Article