BAPE x Undefeated x adidas ZX 8000

adidas is opnieuw een samenwerking aangegaan. De adidas ZX 8000 is dit keer ontworpen in samenwerking met BAPE en UNDFTD. De sneakers behoren in de A-ZX serie van adidas waarbij ze het hele alfabet langs gaan. Dit paartje staat voor de letter B. Natuurlijk is het iconische BAPE camouflage patroon te vinden op de adidas ZX 8000 BAPE x UNDFTD.

A Bathing Ape, ook wel BAPE genoemd, is een Japans kleding merk. Al sinds 1993 is het bedrijf gespecialiseerd in streetwear. Ondertussen is BAPE een van de grootste streetwear merken. Opvallende hoodie’s, sneakers en accessoires heeft het merk al op de markt gebracht. Het camouflage patroon wat vaak in de collecties wordt gebruikt, is ondertussen iconisch. Sinds 2002 is Undefeated een sneakerwinkel en kledingmerk. Ook staat ze bij UNFTD bekend om hun vele samenwerkingen. De twee merken hebben al eerder samengewerkt en komen nu weer samen op deze nieuwe adidas sneaker.

adidas ZX 8000 BAPE X UNDFTD

Het bovenwerk is opgebouwd uit zwart nylon en suéde. Hier zien we tevens direct het iconische camouflage print van BAPE op de voorkant en zijkant van de adidas sneaker. De zwarte overlays zijn van de suéde stof om de sneaker soepel te houden bij elke stap. Op die hiel is de plastic cage aanwezig voor de stevigheid. De iconische three-strips branding van adidas zijn wit aangebracht op de zijkant en tevens zie je hier ook de logo’s van A Bathing Ape en Undefeated. Undefeated zien we ook nog op de lip en hiel geborduurd. Dit alles staat op een witte midsole. De outzool is rubber gum. Bekijk de sneaker onder aan dit blog.

De sneaker is adidas app exclusive. Heb je de app nog niet? Download hem dan snel! De releasedatum staat op 12 november om 10:00 uur. De sneaker is voor €139,95 te krijgen. Bekijk de sneaker releasekalender van Sneakerjagers, voor alle aankomende releases. Volg ons op Instagram voor extra sneaker nieuwtjes, info en content.

BAPE x Undefeated x adidas ZX 8000
BAPE x Undefeated x adidas ZX 8000
BAPE x Undefeated x adidas ZX 8000
Previous ArticleNext Article