Check alle details van de Air Max 1 Premium in een nieuwe What’s in the Box

Air Max 1 Premium

In een nieuwe aflevering van What’s in the Box hebben we twee heerlijke colorways van de Air Max 1. De Air Max 1 Premium ‘Mystic Dates’ en de Air Max 1 Premium ‘Spiral Sage’ moeten nog releasen, maar wij van Sneakerjagers hebben ze al binnen en wij laten ze graag zien in een nieuwe aflevering van What’s in the Box. Wil je geen video’s missen? Abonneer dan op het Sneakerjagers YouTube kanaal!

Air Max 1 Premium

Zoals je kan zien zijn de materialen op deze twee Air Max 1 colorways prachtig. Het bovenwerk is gemaakt van zacht en soepel leer en geeft de sneaker een echte luxury touch. Daarnaast zorgen de subtiele kleuren ervoor dat de balans perfect is. Op de ‘Spiral Sage’ colorway (de groene colorway) zien we de groene details op de mudguard en bij de Nike branding. Zo is de Swoosh, branding op de tong en Nike Air branding op de hak groen gekleurd. De grijze overlays zorgen voor een mooie balans tussen de groene details en de witte underlays.

Ditzelfde geld uiteraard voor de rode colorway. De officiële naam van deze colorway is ‘Mystic Dates’. Hier zij alle details die bij de ‘Spiral Sage’ groen waren, rood gekleurd. Door de diepe kleur rood en de grijze elementen past deze sneaker perfect bij bijvoorbeeld een grijze of zwarte pantalon.

Het mooiste detail is misschien we de mini Swoosh. Deze is aanwezig bij beide colorways en zorgt voor wat extra diepte op de sneaker.

Release

Helaas hebben deze twee colorways nog geen officiële release datum. Houd daarom de Sneakerjagers Releasekalender goed in de gaten. Deze zullen we updaten zodra er meer bekend is over deze release. Daarnaast kan je natuurlijk ook de Sneakerjagers app downloaden. Hier kan je een push-notificatie instellen voor jouw favoriete releases en mis je ze niet.

Nike Air Max 1 Leather 'Spiral Sage'

DB5074-100 · Prijs vanaf €163,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 Leather 'Mystic Dates'

DB5074-101 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article