Release Reminder: Yeezy Boost 380 ‘Calcite Glow’

De Yeezy Boost 380 wordt gezien als de opvolger van de Yeezy Boost 350 V2. Nu komt dit nieuwe model van Yeezy uit in een ‘Calcite Glow’ colorway. Deze colorway is enorm simpel, maar heeft een groot mooi detail.

Één jaar geleden ging Kanye West een andere kant op met de Yeezy lijn. Kanye bracht namelijk de 380 en 700 V3 uit. Deze twee modellen hadden een organische look gekregen en veel mensen wisten eerst niet goed wat ze er van moesten vinden. Nu we één jaar later zijn, vallen de twee sneakers steeds beter in de smaak en verkopen ze elke keer weer zo goed als uit.

Yeezy Boost 380 ‘Calcite Glow’ | GZ8668

Het bovenwerk is zoals altijd gemaakt van het comfortabele Primeknit materiaal. Een wit en zilveren kleur bevind zich op het bovenwerk, met een donker grijze kleur op het midden van de sneaker. Op de midfoot zijn meerdere gaten te vinden als een vorm van uiterlijk. Onder het bovenwerk zit een minimalistische witte zool in combinatie met een grijze outsole. Wat de sneaker nou zo bijzonder maakt is dat de midsole glow in the dark is.

De Yeezy Boost 380 ‘Calcite Glow’ released op zaterdag 31 oktober bij onder andere adidas voor €250,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

adidas Yeezy Boost 380 'Calcite Glow'

GZ8668 · Prijs vanaf €238,-

Naar alle aanbieders
 Yeezy Boost 380 'Calcite Glow'
 Yeezy Boost 380 'Calcite Glow'
 Yeezy Boost 380 'Calcite Glow'
Images by adidas

Previous ArticleNext Article