Nike ‘Concord Purple’ Pack dropt 12 november

Het Nike ‘Concord Purple’ Pack dropt op 12 november. Het pack bevat 3 sneakers, de Air Max 90, Air Max 95 en een Nike Blazer low. Alle 3 de sneakers hebben een witte basis met paarse en roze details. Het is officieel een vrouwen release.

De Air Max 90 en 95 vieren dit jaar allebei hun bestaan. De Air Max 90 wordt al 30 jaar gedragen. Dat wordt dit jaar gevierd met OG colorways die een nieuwe leven in worden geblazen, met nieuwe releases. De Air Max 95 is net wat jonger, deze viert zijn 25 jarige bestaan. De twee zijn ook, terecht, toegevoegd in dit Nike ‘Concord Purple’ Pack

Nike Air Max 90 ‘Concord Purple’

Al 30 jaar is de Nike Air Max III, later 90 genoemd, een lievelingetje. In bijna elke colorway is de sneaker al verschenen. Ook de ‘Concord Purple’ colorway, is al bekend op de Air Max 90. In dit ‘Concord Purple’ Pack, kan de sneaker dus ook niet ontbreken. Het leren bovenwerk is wit. Ook de mesh materialen in de toebox en rond de enkel hebben de witte kleur. De paarse details zitten op de harde stukken. Op de zool, rond de Air bubbel, langs de veters en als logo op de zijkant van de sneakers. Ook aan de voorkant van de witte zool, is het paarse detail terug te vinden. De swoosh is roze gemaakt. Deze kleur zien we ook op de verharde backtab, waarop de letters weer paars zijn.

Nike Air Max 90 'Concord Purple'

DC9209-100 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 95 ‘Concord Purple’

Ook deze klassieker viert dit jaar zijn bestaan. Al 25 jaar lang is dit een van de meest bekende Nike sneaker. Nog steeds worden ze volop gedragen. Ook bij deze drop heeft de sneaker een wit bovenwerk met leren en mesh details. De bovenste laag heeft de ‘Concord Purple’ kleur, daarnaast zien we ook een grijze en een roze kleur. Ook de zool is wit, zoals het grootste deel van de sneaker. De Air bubbels zijn dit keer roze gemaakt.

Nike Air Max 95 'Concord Purple'

DC9210-100 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Low ‘Concord Purple’

In 1973 verscheen de Nike Blazer voor het eerst, aan de voeten van basketballer George Gervin. Al snel werd de Blazer’s ook gebruikt als lifestyle sneaker. De sneaker staat vooral bekend om zijn oversized swoosh. In dit pack heeft de swoosh de ‘Concord Purple’ kleur gekregen op een wit leren bovenwerk. Verder zien we ook hier een roze backtab, waarin de paarse kleur terug komt op het Nike logo.

Nike Blazer Low 'Concord Purple'

DC9211-100 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Dit pack dropt 12 november bij Nike. Bekijk onze sneaker release kalender voor deze en nog vele andere aankomende releases. Door de release kalender en onze Instagram in de gaten te houden, mis je nooit een release!

Previous ArticleNext Article