Check hier de nieuwe details van de upcoming Nike Air Force 1 GORE-TEX®

De Air Force 1 en het GORE-TEX materiaal zijn een perfecte combinatie. Net als een een goede wijn een gerecht verrijkt, verbeterd het GORE-TEX materiaal de Air Force 1. Ook dit seizoen brengt Nike in samenwerking met GORE-TEX weer een vernieuwde Air Force 1 uit. Deze zwarte colorway van de Nike Air Force 1 GORE-TEX® is daar een van.

GORE-TEX®

Het GORE-TEX materiaal is bekend om zijn waterdichtheid en ventilatie. Dit komt doordat in het materiaal super kleine gaatjes zitten die te klein zijn om voor water binnen te dringen. De gaatjes zijn echter wel groot genoeg om waterdampen en lucht uit te laten. Hierdoor is de sneaker optimaal geventileerd en zal je geen zweet- of natta voeten krijgen. Dit materiaal wordt ook veel gebruikt in bijvoorbeeld The North Face jassen en ook in de ACG lijn van lijn is het materiaal vaak terug te vinden.

Nike Air Force 1 GORE-TEX ®

De Air force 1 heeft een zwarte colorway met een aantal subtiele details. Maar voordat we de details gaan bespreken kijken we eerst naar de materialen op de sneaker. Zo zijn de overlays gemaakt van super zacht zwart leer. Dit is bijvoorbeeld terug te zien bij de toe, Swoosh en hak. De underlays zijn van gemaakt van mesh. Het GORE-TEX materiaal zit in de voering van de sneaker en zorgt er dus voor dat je voeten droog blijven.

Nike Air Force 1 GORE-TEX

Qua details zien we natuurlijk gelijk de GORE-TEX branding bij de hak van de sneaker. Deze is gestikt en zorgt voor extra diepte. Daarnaast zien we ook op de tong ook de GORE-TEX branding. De midsole van de Air Force 1 heeft een donker blauwe kleur. De outsole is net als het bovenwerk zwart gekleurd.

Nike Air Force 1 GORE-TEX

De release

Nike Air Force 1 GORE-TEX zal releasen op donderdag 29 oktober bij Nike en verschillende retailers. Check hieronder alle release informatie. Ben je benieuwd naar alle details? Check dan hieronder de Unboxing video en de foto’s.

Nike Air Force 1 GORE-TEX® 'Black'

CT2858-001 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 GORE-TEX
Previous ArticleNext Article