De Nike Air Max 90 ‘Compass’ beschikt over te gekke details

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de Air Max 90 bestaat dit jaar 30 jaar! Dat is al groots gevierd door Nike maar nog steeds blijven de mooiste colorways voorbij komen! De nieuwste ‘Compass‘ colorway beschikt over te gekke details, deze kan je hieronder allemaal bekijken!

De Air Max 90 is een van de meest favoriete modellen van Nike. De Air Max 90 gaat dit jaar alweer 30 jaar mee. Alhoewel de eerste sneaker met Air technologie veel verder teruggaat. De technologie was toen nog niet zichtbaar en zat diep in de zool! Ondertussen weten we niet meer beter en zien we op de Air Max 90 de mooiste colorways en samenwerkingen voorbij komen!

Nike Air Max 90 ‘Compass’

Op het bovenwerk van de Air Max 90 ‘Compass’ wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, kleuren en details. Het kompas, wat naar de naam van de sneaker refereert, zien we terug op de insole van de sneaker en op de zijkant van de sneaker naast de Air Max branding. Groen is te zien op de suède overlays van de sneaker en op de branding op de heeltab. De zwarte mudguard wordt afgemaakt met gele stiksels. Het geel komt overigens ook terug bij de plastic eyestays, de veters en de gesp op de veters. Verder wordt er op de basis van de sneaker gebruik gemaakt van een lichtgrijze kleur die ook om de Air Unit heen zit! De oranje branding op de tong en de heeltab maken de sneaker helemaal compleet.

De Air Max 90 ‘Compass’ staat gepland om in 2020 te droppen! Wanneer dit exact zal zijn is nog onbekend. We verwachten dat de sneaker dropt bij Nike met een prijskaartje van €140,-. Deze prachtige sneaker met de meest te gekke details kan je hieronder checken. Blijf op de hoogte van deze, en alle andere releases door de releasekalender in de gaten te houden of volg ons op social media!

Nike Air Max 90 'Compass'

DC2525-300 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
AIR MAX 90 'COMPASS'
AIR MAX 90 'COMPASS'
AIR MAX 90 'COMPASS'
Images by: Nike
Previous ArticleNext Article