adidas YEEZY 700 V3 ‘KYANITE’ is aangekondigd

De adidas Yeezy 700 V3 wordt steeds populairder. Een nieuwe colorway is onderweg. Hij komt je misschien al bekend voor, de sneaker is namelijk al een keer uitgekomen in een blauwe colorway. Opnieuw zien we de sneaker met blauwe details, genaamd YEEZY 700 V3 ‘KYANITE’

Kanye West en zijn sneaker merk YEEZY zijn niet meer weg te denken. De rapper begon met het maken van zijn eerste Yeezy sneaker bij Nike. Hier liep het niet zoals hij wilde en stapte over naar adidas. Hier kon hij zijn creatieve ideeën kwijt en groeide zijn merk erg hard. Ondertussen zijn de sneakers overal te zien.

De Yeezy 700 V3 is een redelijk nieuw model. Het is de 3e versie in de 700 lijn maar lijkt niet op zijn voorgangers. Reacties op dit model zijn verdeeld, maar verkoopt daardoor niet minder goed. De sneaker begon met een witte/creme colorway. Al snel volgde de 700 V3 ook in het zwart en blauw en zien we nieuwe colorways op de planning staan.

adidas YEEZY 700 V3 ‘KYANITE’

We zien een dikke witte zool, die bij de hiel verder om hoog loopt. Het bovenwerk is blauw en heeft witte, harde overlays, zoals we het model kennen. Op de voorkant, op de neus, is een klein suéde stuk, in een licht grijze kleur. Rond de enkel en op de lip, is de kleur zwart toegevoegt. Ook de veters zijn zwart. De veters hebben geen strik, zoals we de laatste tijd meer zien bij Yeezy. Vaak zit er wel een extra veter bij, zodat je zelf een keus kan maken. Bekijk de foto’s van de nieuwe colorway onder aan het blog.

De YEEZY 700 V3 ‘Kyanite’ wordt verwacht aan het begin van 2021 voor een retailprijs van €200,-. Houd de sneaker release kalender in de gaten, hier vind je alle toekomstige releases! Ook deze sneaker zal hier verschijnen, zodra er een release datum bekend is.

YEEZYMAFIA
Previous ArticleNext Article