De LEGO x adidas samenwerking is nog lang niet klaar

Na een verrassende samenwerking tussen Lego en adidas, waarin de ZX8000 ‘A-ZX’ centraal stond, hebben de twee brands aangegeven nog lang niet klaar te zijn met elkaar. Samen kondigen ze een meerjarig partnerschap aan.

Er is geen nieuwe sneaker bekend gemaakt. Maar gexzien het feit dat ze een langdurige samenwerking aan zijn gegaan is het vrijwel zeker dat we meer sneaker collabs gaan zien. De eerste samenwerking tussen de twee brands behoord tot de A-ZX collectie, waar adidas dit jaar veel aandacht aan geeft. De LEGO X ADIDAS ZX8000 ‘A-ZX’ is een erg kleurrijke sneaker geworden waar de stijl van beide merken duidelijk in terug te zien is. Benieuwd hoe de sneaker eruit ziet? Onderaan dit blog kan je de sneaker nog eens goed te bekijken.

Missie en toekomst plannen

De samenwerking tussen Lego en adidas gaat dus nog wel even door en we kunnen nieuwe dingen verwachten. Samen hebben ze de missie om bouwers te inspireren. Dit willen ze doen met nieuwe product- en lifestyle-georiënteerde initiatieven. De eerst volgende release kunnen we in december verwachten. Er zal dan opnieuw een adidas sneaker worden omgetoverd in de stijl van Lego. Verder zullen we in 2021 weer nieuwe ideeën en creaties voorbij zien komen.

We verwachten niet alleen nieuwe sneaker releases. De Lego x adidas samenwerking zal ook een kledingcollectie bevatten. Wat we hier precies van kunnen verwachten weten we nog niet. De vele reacties op deze langdurige samenwerking zijn erg positief.

Updates en komende releases zijn natuurlijk te volgen via onze blogs en release kalender. Voor extra sneaker content en nieuwtjes, zijn we te volgen op Instagram!

LEGO X adidas ZX8000 'A-ZX'

FZ3482 · Prijs vanaf €118,-

Naar alle aanbieders
Ontdek de wereld van LEGO® x adidas ZX8000 'A-ZX' | Sneakerjagers
Previous ArticleNext Article