Converse en GORE-TEX® komen met de perfecte sneaker

Converse en GORE-TEX® slaan de handen in een en komen met twee prachtige colorways op de Converse All Star. Beide colorways (Bruin & Zwart) zijn perfect voor de komende maanden want met de Converse Chuck All Star Winter houdt jij ongetwijfeld warme voeten! Daarnaast zijn het ook nog eens prachtige sneakers, dus loop jij er zonder enige twijfel stijlvol bij!

De GORE-TEX® op de sneaker is niet zomaar iets. Het is een enorm dun laagje membraan dat ervoor zorgt dat de sneaker waterdicht is. Naast dat dit perfect is voor de regenachtige maanden, gaat dit materiaal erg lang mee en kan je dus extra lang van de sneaker genieten! Niet alleen is dit op deze nieuwe Converse te zien maar op nog veell meer verschillende sneakers.

Images by Sneakerjagers

Converse Chuck Taylor All Star Winter

Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit waterdicht leer en GORE-TEX® materialen. Aan de binnenkant van de sneaker zit een voering van immitatiebont. De buitenzool met extra grip zorgt ervoor dat jij overal op voorbereid bent, en maken de look van de sneaker helemaal compleet. Zowel de zwarte als de bruine colorway beschikken over deze details.

Goed nieuws, je hoeft niet langer te wachten om de Converse Chuck Taylor All Star Winter te kunnen shoppen! Beide colorways zijn namelijk verkrijgbaar bij Converse voor €110,-. Je kan ze met de onderstaande linkjes shoppen! Check de sneakers hieronder. Als jij geen een release wilt missen, bekijk dan de releasekalender of volg ons op social media.

Chuck Taylor All Star Winter Waterproof High Top

165451C · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Gore-tex converse

Converse Chuck Taylor All Star Winter

165453C · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Converse Gore-Tex
Images by: Converse
Previous ArticleNext Article