De eerste foto’s van de samenwerking tussen Dime en Vans zijn opgedoken

Dime en Vans slaan de handen in een. Dime kent al verschillende samenwerkingen met grote merken en nu is het opnieuw de beurt aan Vans. De eerste foto’s van deze samenwerking zijn opgedoken, deze kan je hieronder bekijken. Verder is er over deze samenwerking nog vrij weinig bekend, houdt ons daarom in de gaten voor alle updates.

Dime is opgericht door een groep vrienden in Canada die elkaar vanaf kleins af aan kende door het skaten. Voor het merk ook echt een merk was begonnen zij met het maken van korte clips. Een van de meest bekende clips is de Dime store video. Ondertussen is het merk ongekend groot en uitgegroeid tot een groot skate en streetwear merk.

Dime X Vans ‘Blue’

Wat we tot nu toe van het bovenwerk kunnen zien is dat er verschillende materialen gebruikt worden. Zoals wit lederen details dat wordt afgemaakt met een blauw suède bovenwerk. Op de hak van de sneaker staat de Dime branding, net als op de outsole. Dit is dezelfde look als op de Air Jordan 1 High Dior. De branding van Vans zien we op de midsole bij de hak in een oranje kleur. Blijft ons in de gaten houden voor de nieuwste updates!

Er is nog vrij weinig bekend over de samenwerking tussen Dime en Vans. Hieronder kan je de eerste foto’s van de sneaker checken. Als jij van deze release, en alle andere, op de hoogte wil blijven dan kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten blijven houden.


Dime X Vans
Previous ArticleNext Article