Benny Komala van Ben-G is te gast in de nieuwste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’

Na een korte zomerstop is het weer zover! Sneakerjagers ‘On Air’ keert namelijk terug met onze vertrouwde host, Valerio Zeno, en natuurlijk twee nieuwe gasten. In deze blog introduceren we de eerste van de twee gasten van aflevering 8, Benny Komala. Eigenaar van de onwijs populaire Amsterdamse skatewinkel Ben-G.

Ben-G

Zo’n 15 jaar geleden begon Benny Komala zijn skatewinkel Ben-G in Amsterdam. In zijn pand op de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam weet hij menig skate- en sneakerliefhebber enthousiast te maken. Dit komt uiteraard aan het aanbod van toffe merken als Nike, adidas, Vans, Strangelove en Parra.

Daarnaast ben je voor de beste SB dunk releases ook op het goede adres op de Nieuwezijds Voorburgwal 142. Releases als de Chunky Dunky, Greatful Dead, Stangelove en Travis Scott SB Dunk kwamen allemaal uit bij Ben-G.

In 2017 opende Benny zelfs een indoor skatepark in Amsterdam Noord. Met een skateboard school en verschillende evenementen blijft de skatecultuur hot in Amsterdam.

Nike Collaboration

Ben-G staat onder vele sneakerliefhebbers natuurlijk bekend door de collaboration met Nike. In 2019 bracht de skatewinkel in samenwerking met Nike de Nike SB Dunk Low en was, zeker onder de Dunk liefhebbers, een groot succes. De sneaker was natuurlijk kenmerkend door de kleine Swooshes op het witte lederen bovenwerk en de groene details. In de aflevering vertelt Benny over zijn collaboration met Nike en laat hij zelfs een aantal samples zien van zijn samenwerkingen met Nike.

Ben-G
@bennykomala
@bennykomala

Check aflevering 8 van Sneakerjagers ‘On Air’ op vrijdag 25 september 2020 om 20:00 op Youtube, Spotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren! Check ons YouTube kanaal ook voor alle eerdere afleveringen uit seizoen één en twee van Sneakerjagers ‘On Air’.

Previous ArticleNext Article