De MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low ‘[email protected]’ released aankomend weekend

De beelden gaan al een tijdje rond van een nieuwe samenwerking tussen MEDICOM TOY en Nike. In opvolging van de laatste release in 2017 zetten MEDICOM TOY en Nike hun samenwerking voort doormiddel van de MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low ‘[email protected]’.

MEDICOM TOY staat vooral bekend om hun design toys genaamd [email protected] Deze toys zijn erg snel gegroeid in de sneaker wereld en hebben al enorm veel samenwerkingen gehad met merken zoals BAPE, KAWS, Chanel en Nike.

MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low ‘[email protected]’ | CZ5127-001

De MEDICOM TOY Nike SB Dunk Low is een simpele maar toch erg opvallende sneaker. Het bovenwerk is geheel gemaakt van zwart nephaar. De ‘@’ van [email protected] is te vinden op de zijkant van de hiel en op de tong. Witte veters en een witte sockliner geven wat contrast aan het donkere bovenwerk. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en grijs rubberen outsole.

De MEDICOM TOY Nike SB Dunk Low komt uit op zaterdag 22 augustus bij Nike en als raffle bij verschillende skate stores in full family sizing. Naast de sneaker komt er ook nog een 100% en een 400% [email protected] uit. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releaskalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Medicom Toy X Nike SB Dunk Low '[email protected]'

CZ5127-001 · Prijs vanaf €220,-

Naar alle aanbieders
MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low
MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low
MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low
Images by Yankeekicks

Previous ArticleNext Article