De Air Jordan 1 Switch laat je tussen High en Low

De Air Jordan 1 High is al door vele creatieve breinen over de wereld in een custom switch make-over gezet, waardoor je door middel van een rits de sneaker zelf kan wisselen tussen High en Low. Nu heeft Jordan Brand zelf dit concept verder uitgewerkt en komt het binnenkort met de Air Jordan 1 High Switch, waarbij je (je raad het vast al) door middel van een rits zelf kunt switchen tussen High en Low.

De Air Jordan 1 High en Low kwamen samen met elkaar uit in 1985 en waren de eerste sneakers gemaakt voor Michael Jordan. De ‘Bred’ colorway was al gebruikt op de Nike Air Ship en zou later komen op de Air Jordan 1. De ‘Bred’ colorway was toen verbannen doordat er te weinig wit in de sneaker zat. Later kwamen de ‘Chicago’ en de ‘Black Toe’ colorways uit die ook op de Air Jordan 1 Low te zien waren.

Air Jordan 1 High ‘Switch’

Het bovenwerk van de Air Jordan 1 is gemaakt van bruin suède, zwart nubuck en canvas op de midfoot. Door deze kleuren en het materiaalgebruik krijgt de Air Jordan 1 zo een tactical look. Natuurlijk het meest opvallende van de sneaker is de rits die rondom de enkel loopt. Hierdoor kan je de Air Jordan 1 High verwisselen naar een Air Jordan 1 Low. Deze blauwe rits wordt gepaard met blauwe veterts en blauwe outsole. Het Jordan Wings logo is zoals altijd geplaatst op de enkel. De sneaker wordt afgerond door een witte midsole.

Het is nog even wachten op de release van de sneaker, want de Air Jordan 1 ‘Switch’ wordt pas verwacht in 2021. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.

Air Jordan 1 Switch
Air Jordan 1 Switch
Images by Luielliot

Previous ArticleNext Article